Volley League: Τέλος ο Αρσενιάδης από την Κηφισιά μετά τους αγώνες με Εθνικό Αλεξ και ΑΕ Κομοτηνής

Τα παιχνίδια της περασμένης εβδομάδας με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη και την ΑΕ Κομοτηνής στην Αθήνα ήταν τα τελευταία στα οποία έκατσε στον πάγκο της Κηφισιάς ο Κώστας Αρσενιάδης.

Μετά από οκτώ χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής (καθοδήγησε πέρυσι την Εθνική Ανδρών, με την οποία βρέθηκε για αρκετές μέρες στην Αλεξανδρούπολη) υπέβαλε την παραίτησή του, όπως έγινε επισήμως γνωστό το βράδυ της Κυριακής.

Είναι αλήθεια ότι στην Κηφισιά ήπλιζαν τις προηγούμενες ημέρες ότι απέναντι σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής θα εξασφάλιζαν κάτι παραπάνω από τους δύο βαθμούς που τελικά κέρδισαν από αυτά τα ματς και ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο η Κηφισιά είχε ρεπό.

ο Αρσενιάδης δήλωσε ότι έκλεισε ένας κύκλος και ενδεχομένως να έκανε λάθος το καλοκαίρι, που δεν αποφάσισε τότε να φύγει από την ομάδα. Εκτίμησε ότι μπορεί πάντως να πετύχει τους στόχους της.

Η παραίτηση Αρσενιάδη έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας με τον πρόεδρο Γιώργο Παπαδόπουλο να εκδίδει μια πολύ θερμή ανακοίνωση για τον επί οκταετία προπονητή της ομάδας.

Πλέον η διοίκηση της Κηφισικάς βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.