Super League: Τελειώνουν από τον Άρη λόγω Ερέρα οι Θρακιώτες Μουμίν και Μπαργκάν

 

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης με προορισμό την Ολλανδία και στα ονόματα δεν βρίσκονται αυτά των Χουσείν Μουμίν αλλά και του Κενάν Μπαργκάν.

Αν και ο Μπαργκάν ήταν γνωστό τις τελευταίες μέρες ότι θα αποχωρούσε από τον Άρη, αυτό του Μουμίν ήταν έκπληξη αφού ο Κομοτηναίος μέσος ήταν απολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας , αλλα και τα πήγε πολύ καλά στην προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια. Πλεον αν και έχει συμβόλαιο θα αναζητήσει το νέο σταθμό στην καριέρα του όπως και ο Μπαργκάν.

Ο Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Cuesta, Colazo, Garcia, Souza, Diguiny, Velez, Basha, Matilla, Menendez, Milunovic, Ναζλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης, Σταμπουλίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαγιάννης.

Η αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με κατεύθυνση –μέσω Dusseldorf- για το Bosschenhoofd στα νότια της χώρας, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Golden Tulip De Reiskoffer, όπου μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.