Θαύμα θαυμάτων! Προγραμματίστηκε από την ΕΡΤ απευθείας τηλεοπτική μετάδοση αγώνα από το «Μ. Παρασκευτόπουλος»

 

Επί έναν ολόκληρο χρόνο οι αφίσες των εντός έδρας αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχαν το λογότυπο της ΕΡΤ αλλά ούτε ένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας δεν μεταδόθηκε απευθείας ή έστω σε μαγνητοσκόπηση από την κρατική τηλεόραση.

Η ώρα ωστόσο έφτασε για να υπάρξει η πρώτη απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» από συχνότητα ελεύθερου προς λήψη καναλιού, δηλαδή μη συνδρομητικού. Και σε αυτό φαίνεται ότι έκανε το… θαύμα της η Μεγαλόχαρη, αφού η μετάδοση αυτή θα γίνει ανήμερα της Παναγίας, την 15η Αυγούστου.

Ο λόγος για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ που θα διεξαχθεί ανήμερα 15ης Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με ώρα έναρξης 21:30. Ο αγώνας όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΕΟΠΕ θα καλυφθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Γιατί όχι έστω από την ΕΡΤ2; Γιατί την ίδια μέρα, λίγο νωρίτερα, η ΕΡΤ2 θα έχει άλλη μετάδοση βόλεϊ. Συγκεκριμένα, στις 20:00 το βράδυ θα μεταδοθεί από το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο η αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ Γυναικών.

Έστω και έτσι, θα έχουν την πρώτη στα χρονικά απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης σε ελεύθερης λήψης πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι και δη την δημόσια τηλεόραση…