Γ’ Εθνική: Ο “Μούζα” στο Κόσμιο του Σάββα Αϊβάζη παρά την πολιορκία των “μνηστήρων”

 

Μια ακόμη μεταγραφή μετά τον Μαυράκη σε λίγες ώρες, ώστε να θωρακισει τα μετόπισθεν και της και όχι μόνο, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που “έκλεψε” παρά την μεγάλη προταση του Κοπτερού του Μουμίν Οντερ και ομάδων της ΕΠΣ Θράκης, τον πρωην παίκτη της Δόξας Γρατινής Νουγκζάρη Μουζασβίλι.

Ο “Μούζα” ή “Νουγκζ” δέχτηκε το εντατικό “ψηστήρι” του προπονητή του Σάββα Αϊβάζη και  συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και μετά από χρόνια επιστρεφει  στην Γ’ Εθνική όπου αγωνιζόταν και στον Φωκικό.  Ο 22χρονος στοπερ για 10 περίπου χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανθρακικού, ξεκινώντας από τις ακαδημίες μέχρι την πρωτη ομάδα. Πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στην Δόξα Προσκυνητών και στην συνέχεια επέστρεψε στον Φωκικό για δεύτερη φορά, ενώ φέτος  αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης εντεκάδας στον μεγαλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ο Νουγκζάρης Μουζα αποτελεί το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα.Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού ενώ πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Γρατινής. “Νουγκζ” σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα!