ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κακός δαίμονας του Αστέρα Καβάλας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης! Ελπίζει για την πρόκριση στον τελικό!! (19:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε κακό δαίμονα του Αστέρα Καβάλας έχει εξελιχθεί τη φετινή σεζόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφού στην κανονική διάρκεια οι Εβρίτες νίκησαν τους Καβαλιώτες όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός έδρας.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν πρώτη φορά φέτος στην Καβάλα, όπου ο Αστέρας υποδέχθηκε τέλη Οκτώβρη στο ΔΑΚ τον Εθνικό και γνώρισε την ήττα με 55-63, για να ακολουθήσει σχεδόν τέσσερις μήνες μετά ο επαναληπτικός των δύο ομάδων στην Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα του Εθνικού νίκησε κι εκεί τον Αστέρα με τη διαφορά βέβαια αυτή τη φορά να είναι μικρότερη και το σκορ να σταματά στο 56-53.

Έτσι η ομάδα του Εθνικού, ελπίζει σήμερα να… τριτώσει το καλό και να φτάσει στην τρίτη νίκη του επί του Αστέρα, με την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη, τώρα και σε ουδέτερη έδρα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πάντως, η ομάδα του Αστέρα ήταν αυτή που τερμάτισε πάνω από τον Εθνικό στο δεύτερο όμιλο και είχε πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Όλα, λοιπόν, κρίνονται το απόγευμα στο κλειστό της Ξάνθης «Φ. Αμοιρίδης», όπου κοντράρονται οι Εθνικός και Αστέρας.