ΕΠΣ Θράκης: Όλα τα σενάρια και το πρόγραμμα των μονομάχων του τίτλου Κοσμίου, Σαπών και Ιάσμου δυο αγωνιστικές πριν το τέλος

 

Μετά και τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής και 7 μέρες  πριν το φινάλε της Α’ ΕΠΣ Θράκης τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν όσο αφορά τον πρωταθλητή και την μοναδική ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει την Ροδόπη στην Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2018-19.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που έχει 33 βαθμούς αν και φάνταζε το ξεκάθαρο φαβορί με την δεύτερη εντός έδρας ήττα στην έδρα του από την δυνατή και υπολογίσιμη αλλα βαθμολογικά αδιάφορη Γρατινή, πλέον αν και όλα εξαρτώνται από αυτόν έχει δυο δύσκολα ματς στον Σώστη την Τετάρτη, αλλά και το Σαββατο όπου υποδέχεται τον Ίασμο. Με 2/2 θα κάνει “φιέστα” τίτλου, αλλιώς … “κηδεία”.

Η ισόβαθμή του με 33 επίσης βαθμούς Ελπίδα Σαπών που υστερεί στις ισοβαθμίες από το Κόσμιο (1 νικη και 3 ήττες) θέλει και αυτή με την σειρά της το 2/2 αρχικά στο μεγαλο ντερμπι της Τετάρτης με τον Ίασμο και κατόπιν με την Γρατινή ελπίζοντας ότι οι δυο συνδιεκδικητές του τίτλου θα στραβοπατήσουν στις δυο τελευταιες αγωνιστικές. Κλειδί ειναι ο αγώνας με τον Ίασμο.

Τέλος ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που έχει 32 βαθμούς, η ομάδα με  “θεωρητικά” ισχυρότερο ρόστερ και το μεγαλύτερο μπάτζετ, αν και έδειχνε να πληρώνει τις εντός έδρας «γκέλες» με Κόσμιο και Γρατινή, ωστόσο η ηττα έκπληξη του ΠΑΟΚ Κοσμίου από την Γρατινή τον έφερε στο -1 από την κορυφή. Με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο τον ¨Αρη Κίτσο, ο Μέγας κρατά την τύχη στα χερια του αφού με 2 νικες στα εκτός έδρας ντερμπι με Ελπίδα Σαπών και Κόσμιο κατακτά αυτός τον τιτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Αν κερδίσει στο Κοσμιο έχει και τις δυο ισοβαθμίες  με τους αλλους δυο συνδικεδικητες. Οπότε με 2/2 κάνει “φιέστα” στο Κόσμιο, με μη νικη στις Σαπες την Τεταρτη αποχαιρετά πιθανότατα πρόωρα…

Η μάχη του τίτλου δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε:

1. ΠΑΟΚ Κοσμίου (33 βαθμοί): Σώστης (εκτός), Ίασμος (εντός)
—————————–
2. Ελπίδα Σαπών (33 βαθμοί): Ίασμος (εντός), Γρατινή (εντός)

3. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (32 βαθμοί): Ελπίδα Σαπών (εκτός), Κόσμιο (εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ