ΕΠΣ Έβρου: Τέλος ο Μελισσανίδης! Αποχώρησε και παίζει μόνος ο Σαββίδης! Τα βασικά ονόματα του ψηφοδελτίου του Χατζημαρινάκη

 

Οι απεσταλμένοι του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Έβρο αποχώρησαν χωρίς τελικά να δώσουν την συγκατάθεσή τους να εμπλακεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και έτσι μετά από μια εβδομάδα αναστάτωσης, όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε απόλυτη κυριαρχία του Ιβάν Σαββίδη με τον εκλεκτό του Παντελή Χατζημαρινάκη να καταθέτει το Σάββατο το πλήρες ψηφοδέλτιό του.

Ο Μελισσανίδης όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS επιχείρησε από την περασμένη εβδομάδα να μπει σφήνα στις εκλογές, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να βρουν έναν πυρήνα ορισμένων σωματείων πρόθυμων να στηρίξουν το εγχείρημα, εφόσον φυσικά έπαιρναν και κάποια χρήματα για αντάλλαγμα για αυτήν την στήριξη (ακούστηκαν ποσά που άγγιζαν τα 4.000 ευρώ ανα σωματείο).

Ωστόσο αποδείχθηκε ότι η κίνησή τους έγινε πολύ αργά, καθώς είχαν διαμορφωθεί οι ισορροπίες και επιπροσθέτως, σωματεία υπήρχαν να στηρίξουν την κίνηση Μελισσανίδη, ωστόσο δεν υπήρχαν άτομα – στελέχη που να εμπνέουν. Η περίπτωση με τον Παναγιώτη Λογαρά που έχει επίσης ανακοινώσει την κάθοδό του ως ανεξάρτητος υποψήφιος σχεδόν εξ αρχής δεν προχώρησε, ώστε να του δοθεί κάποιο χρίσμα.

Μετά την περιπλάνηση σε όλον τον νομό, οι συνολικά τρεις στενοί συνεργάτες του Τίγρη που όργωσαν τον Έβρο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είχε νόημα η περαιτέρω εμπλοκή Μελισσανίδη στις εκλογές. Θεωρούν ότι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει καθώς είναι αργά και έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, εκδηλώνουν ωστόσο την ικανοποίησή τους για την αναστάτωση που προκάλεσαν όλη την τελευταία εβδομάδα στο παρασκήνιο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Παντελής Χατζημαρινάκης αναμένεται το πρωί του Σαββάτου, τελευταίας ημέρας των υποψηφιοτήτων, να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του που θα είναι πλήρες και όπως όλα δείχνουν, θα παίζει χωρίς αντίπαλο. Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι και ο Παναγιώτης Λογαράς έχει δηλώσει ότι θα κατεβάσει πλήρες ψηφοδέλτιο δηλώνοντας μάλιστα ότι διαθέτει 22 προέδρους με τις αντίστοιχες σφραγίδες.

Από την πλευρά Χατζημαρινάκη πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS, αναμένεται πέραν του Καραγιάννη από το Σουφλί που ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στο πλευρό του, να δούμε και άλλα μεγάλα ονόματα. Από την Αλεξανδρούπολη ακούγεται ότι θα δούμε ως υποψήφια τα ονόματα αντιδημάρχου Γιώργου Παντελίδη ή κάποιου στενούς συγγενή του από τον Ποντιακό, καθώς και του Δημήτρη Φαλέκα που αποτελεί ακούραστο εργάτη στην ΕΠΣ Έβρου και ήταν μέλος και στο απερχόμενο ΔΣ.

Επίσης, από την Ορεστιάδα από όπου προέρχεται και ο υποψήφιος πρόεδρος Παντελής Χατζημαρινάκης αναμένεται να κοσμήσουν το ψηφοδέλτιό του οι Βαρσαμακίδης, Ραδιογλου και Αρχόντογλου ενώ από το Διδυμότειχο λέγεται ότι έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες Γκαρέλη και Σιμογλου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχουν μείνει ελάχιστες ώρες για να μάθουμε με τον πιο επίσημο τρόπο όλα τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές της 30ης Μαΐου, με τον Χατζημαρινάκη πλέον, έχοντας σχέδιο και στρατηγική που έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς, να φαντάζει πλέον ως το ακλόνητο φαβορί για να γίνει ο 6ος στην ιστορία της ΕΠΣ Έβρου πρόεδρός της.