ΕΠΣ Θράκης: Το ευχαριστώ του Κυνηγόπουλου στους … Παππούδες της Στρύμης αλλά και στους άξιους συμπαίκτες και αντιπάλους

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ορφέας Στρύμης μετά το διπλό “χρυσάφι” επί του Πολυάνθου που σήμανε και την παραμονή της ομάδας για τρίτη σερί σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Πανευτυχής ο προπονητής και παικτης της ομάδας της Στρύμης αλλά του Πόντου Κομοτηνής των 3 “Ποντίων” εξηνταρηδων Νίκος Κυνηγόπουλος απέστειλλε στο ThrakiSportS τα ακόλουθα: “Μετά απο 35 χρόνια στα γηπεδα της ΕΠΣ Θράκης, και όχι μόνο δεν περίμενα ποτέ να νιώσω τα συναισθήματα αυτά που με διαπέρασαν μετά την λήξη του νικηφόρου και κρίσιμου αγώνα παραμονής  στον Πολύανθο, του δευτερου σπιτιού μου τα τελευταία χρόνια του Ορφέα Στρύμης που για μια ακόμη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ομαδα του Πολυανθου για την αγωνιστικότητα του! Τις ομάδες της Ξυλαγανής και των Παγουριων οι οποίες έπαιξαν για την τιμή Τους,παρόλο που είχαν σώσει την κατηγορία. Τις ομάδες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και της Μεσσουνης για τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιστες στο ροστερ τους.

Οσον αφορά την ομάδα μου νομίζω ότι πήραμε δικαια μια παλικαρίσια νίκη η οποία εμένα προσωπικά θα μου μείνει αξεχαστη.Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά της ομάδος εναν, έναν προσωπικά και αυτούς που έπαιξαν περισσότερο και αυτούς που έπαιξαν λιγότερο πρώτα από όλα γιατί δεν παράτησαν στιγμή την ομάδα και ήταν στο γήπεδο παρόλο που η ομάδα είχε πολλές αποτυχίες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Απεδειξαν πολλά!

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους “ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ” της ομάδας Βοινιαδη,Δαλκο,Γουσιο,Μακρή και για τους οποίους ακούσαμε Πολλά κατά τη διάρκεια των αγώνων,Αλλά απέδειξαν ότι είναι ακόμη ΠΑΙΔΙΑ και έχουν τεραστιο ποδοσφαιρικό εγωισμό!!Τελος θα ηθελα να ευχηθώ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο”.

Λίγο αργότερα ανέρτησε τα παρακάτω στο διαδίκτυο: ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ 2017-2018…Ότι και να πω για ΕΣΑΣ είναι πολύ λίγο.Αποδειξατε ΠΟΛΛΑ σήμερα με την εκτος εδρας νικη-παραμονη στην κατηγορια!! Παρολες τις πίκρες της φετινής σεζόν σταθηκατε στο ύψος των περιστάσεων!!”Πεσατε” και ” ξανασηκωθηκατε” πολλές φορές…αμέτρητες!! Πάντα όμως είσασταν ΕΚΕΙ έτοιμοι για μια καινούργια αρχή κι ας αργησαμε λιγο!!Και τα παιδια που επαιξαν λιγοτερο και τα παιδια που επαιξαν περισσοτερο!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ από την καρδιά μου οπως και τους “παππουδες” της ομάδας, οι οποίοι άκουσαν πολλα από διαφόρους,αλλα απέδειξαν επίσης…πολλά με την ποδοσφαιρική τους παρουσία!! Ιδιαίτερη μνεία στον Γιώργος Μητικάνης (Giorgos Mit) Σαρριδης Δημητριος για την παρουσια τους επισης (οποτε τους ζητηθηκε) στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, Ανδρέας Απαλαγάκης που περατωνει τις σπουδές του και Stavros Karageorgiou ο οποίος αναχωρεί για εργασία στο εξωτερικό.Να είστε Καλά!!

 width=