Αυτός είναι ο πραγματικός τελικός! ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ξάνθης για το Region’s Cup (17.00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μπορεί όλοι να είχαν το μυαλό τους στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας όπου ο ΠΑΟΚ επικρατησε δίκαια της πρωταθλήτριας ΑΕΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου διεξάγεται την Κυριακή 12 Μαΐου στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας όπου στις 17:00 το θα διεξαχθεί ο τελικός του Region’s Cup, εκεί που το ποδόσφαιρο είναι πργματική γιορτή χωρίς επεισόδια με φιλάθλους, καθώς οι παίκτες είναι ερασιτέχνες και χαίρονται κάθε εμπειρία και στιγμή που αποκομίζουν κάνοντας αυτό που αγαπούν.

Στην σπουδαία αυτή αναμέτρηση η επίλεκτη μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης υπό τις οδηγίες του “μαέστρου” των επιτυχίων τόσο φέτος όπως και στο παρελθόν Ενωσιακού προπονητή Απόστολου Κουτρουλού τίθεται αντιμέτωπη με την ΕΠΣ Εύβοιας στην ρεβανς του προπέρσινου τελικου στην Κατερίνη στις 7 του Μαη το 2016. Μάλιστα, ο νικητής θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Περιφερειών, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Ουαλία, ενώ πρόπερσι πήγε στο Σαν Μαρίνο.

Η ΕΠΣ Ξάνθης στην δεύτερή της συμμετοχή στην διοργάνωση κατάφερε να κερδίσει για ισαριθμη φορά μια θέση στον μεγάλο τελικό κατι που είχε καταφέρει η ΕΠΣ Θράκης το 2014, αλλα ηττήθηκε από την μετρ των τελικών Εύβοια.

Θυμίζουμε η Ξάνθη με δυο γκολ του Γιάννη Καραγκιόζη και του Πάρη Κοτόπουλου επικρατούσε 2-0 στο Εθνικό Στάδιο της Κατερίνης της Μεικτής ΕΠΣ Εύβοιας και αναδεικνυόταν πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2016.Η ΕΠΣ Εύβοιας ήταν νικήτρια του προηγούμενου τελικού που έγινε το 2014 στο Λιτόχωρο, έχοντας κερδίσει στα πέναλτι με 4-3 την ΕΠΣ Θράκης με την κανονική διάρκεια και παράταση να λήγουν με 1-1.

Η πορεία για τον τελικό της Τσαριτσανης δεν ήταν εύκολη για τους Ξανθιώτες που νίκησαν δύσκολα την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενω με την “λευκή” ισοπαλία την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη με την ΕΠΣ Θράκης, πήραν την πρωτη θέση του ομίλου και την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον μεγάλο τελικό του Region’s Cup.

Για τον μεγάλο τελικό ο Ενωσιακός τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός πήρε 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά, την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης αποτελούν οι Τουργαΐδης Στ. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Κοτζάκελης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Γκιουνγκιόρ (Νέστος Κύρνου), Σαρηγιαννίδης Α. (Ασπίδα Ξάνθης), Κυριαζίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Κατσής (Ασπίδα Ξάνθης), Κωφίδης (Ηρακλής Ν. Ζυγού), Μουαρέμογλου (Εχίνος Σπορ), Ρούφος (Ορφέας Ξάνθης), Τζαμπάζ (Ορφέας Ξάνθης), Μπουνταγκίδης Ι. (Ορφέας Ξάνθης), Μαυρόπουλος (Ορφέας Ξάνθης), Καραγκιόζης Ι. (Ορφέας Ξάνθης), Κούτρας (Άρης Αβάτου), Μπουνταγκίδης Α. (Άρης Αβάτου), Σαρηγιαννίδης Π. (Άρης Αβάτου), Ταχτσίδης (Άρης Αβάτου), Τουργαΐδης Κ. (Άρης Αβάτου), Λαζαρίδης (Άρης Αβάτου), Κοτόπουλος (Άρης Αβάτου), Γκέκας (Άρης Αβάτου). Από τους παραπάνω λίγο παραπάνω από τους μισούς, 13 τον αριθμό έπαιξαν στον νικηφόρο τελικό της Κατερίνης. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 13 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ )

Η ΕΠΣ Εύβοιας θα βρεθεί στην Κατερίνη με 20μελη αποστολή και παίκτες έμπειρους με αγώνες στην Γ’ Εθνική. Για να φτασει στον τελικό νίκησε με 2-0 στην Χαλκίδα την ΕΠΣ Κεφαλλονιάς/ΙΘακης (Καλοχωρίδης, Τόρα), στην Ναύπακτο με 2-0 την ΕΠΣ Ηπειρου (Μήτρου, Καραμπάς) και 2-0 την ΕΠΣ Λαρισας στην Αταλαντη με σκόρερ τους Καραμπά και Καραχάλιο. Ο προπονητής της Μικτής Θανάσης Γουρνάς πήρε μαζί του 20μελής αποστολή, στην οποια 7 έπαιξαν στον τελικό του 2016 αλλά κανενας στον τελικό του 2014 ότανκαι κατεκτησαν τον τίτλο. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης και θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Χρήστο Νάκα, ενώ ως δεύτερο βοηθό θα έχει τον Αποστόλη Τσαπράζη. Όλοι τους από την ΕΠΣ Λάρισας. Το ThrakiSportS όπως συνέβη και πριν τέσσερα χρόνια στο τελικό του Λιτόχωρου το 2014, της Κατερίνη το 2016 και θα σας μεταφέρει με LIVE ενημέρωση την εξέλιξη του αγώνα, κάτι που άλλωστε έπραξε σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ  ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2016 ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 100 ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ 2016 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 80 ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ  ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΤΟ 2016  ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ