Κοινή προπόνηση των κολυμβητών ΝΟΑ και ΝΕΡΟ στην Κομοτηνή αλλά και ομιλίες ειδικών

Το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαΐου το προαγωνιστικό τμήμα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (Ν.Ο.Α) θα πραγματοποιήσει κοινή προπόνηση με το προαγωνιστικό τμήμα της Ναυταθλητικής Ενωσης Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ) στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του Δ.Π.Θ.

Παράλληλα η κα Θεοδώρα Τζατζάκη, αθλητική ψυχολόγος, με Π.Μ.Σ.(M.sc.) στην “Ψυχολογία της άσκησης” , Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιήσει ομιλία προς τους γονείς με θέμα:
-Πώς να διαχειριστώ το παιδί/αθλητή της οικογένειας
-Πώς να αντιμετωπίσω το παιδί μου όταν νιώσει απογοήτευση μετά από κακή απόδοση στους αγώνες

Μετά το τέλος της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί επίσης ομιλία και στους αθλητές με θέμα:
“Ποια είναι τα συμπτώματα προαγωνιστικού άγχους και πώς διαχειριζόμαστε”

Μετά το πέρας και της ομιλίας προς τους αθλητές , θα ακολουθήσει παιχνίδι bowling και γεύμα (club sandwich και
χυμός ) και για τους γονείς (club sandwich και όποιο ρόφημα επιθυμούν – καφές, χυμός κλπ) , στο Prime Time Bowling που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis, στην Κομοτηνή (Κόστος:5 ευρώ)

Το κόστος για τα μέλη του ΝΟΑ της μεταφοράς από και προς την Κομοτηνή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου, θα καθοριστεί κατόπιν της ολοκλήρωσης των δηλώσεων των συμμετοχών.

«Καθότι η άθληση επηρεάζει την ψυχολογία και η ψυχολογία επηρεάζει την απόδοση των αθλητών κι επειδή οι γονείς, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της προσπάθειας των παιδιών-αθλητών, κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία των γονέων στην ομιλία αυτή, έναν αρμονικό συνδυασμό ενημέρωσης-προπόνησης και διασκέδασης.

Οι γονείς όλων των τμημάτων του συλλόγου που επιθυμούν να έρθουν με την αποστολή , παρακαλούνται να το δηλώσουν στην γραμματεία μέχρι την Τρίτη 15/5/2018. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της γραμματείας: 2551024774 και στον προπονητή κ. Γιάννη Πατσίδη στο τηλ: 6947808702», αναφέρει ανακοίνωση του ΝΟΑ.