Βάθρο και πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Παίδων για τον Μιχάλη Βαιλεζούδη του Πρόμαχου Ορεστιάδας

Το 7th Open European Clubs Taekwondo Championships 2019 διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αλεξάνδρειο.

Συνολικά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Συλλόγων συμμετείχαν 1.929 αθλητές από 39 χώρες, ανάμεσά τους και ο Πρόμαχος Ορεστιάδας με δυο αθλητές, την Μαρίνα Μαρία Αλεξιάδου και τον Μιχάλη Βαιλεζούδη.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση και πολύ καλούς αγώνες ο Βαιλεζούδης κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου έχοντας την ελληνική σημαία στην πλάτη του, αφού κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην Κατηγορία Παίδων -61 κιλά.

Με την διάκριση αυτή πήρε το εισιτήριο για να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων.

«Το Δ.Σ. τα Μέλη και οι δύο Προπονητές του συγχαίρουν τον αθλητή Βαϊλεζούδη Μιχαήλ για την μεγάλη διάκριση που κατάφερε αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά προσήλωση και πίστη όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί!!», τονίζει ο Πρόμαχος.

«Συγχαρητήρια και στην αθλήτρια Αλεξιάδου Μαρίνα – Μαρία κατηγορία Νεανίδων που έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία των Νεανίδων και αποκλείστηκε οριακά στα τελευταία 10″ από την αθλήτρια της Ανδόρρας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!!», καταλήγει η ανακοίνωση.