Οκτώ μετάλλια για τον Πρόμαχο Ορεστιάδας στο πρωτάθλημα Β. Ελλάδος του Ωραιοκάστρου

Με οκτώ μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ. Ταεκβοντο Πρόμαχος Ορεστιάδας από το πρωτάθλημα Β . Ελλάδος που έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 17-18 Οκτωβρίου για τις ηλικίες 2002-2006.  Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Β. Έβρου κέρδισε ένα Χρυσό μετάλλιο, τρία ασημενια και δύο χάλκινα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Χρήστος Μεταξάς στην Κατηγορία Παιδων 2003 -41 κιλά και για ακόμη μια φορά είναι αήττητος στα πρωταθληματα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Ασημένια μετάλλια κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες Έλενα Κατσικα στην κατηγορία Κορασίδων 2002 -37 κιλά, Κωνσταντίνος Αραμπατζής στην Κατηγορία Παμπαιδων 2004 -45 κιλά, Γιώργος Κοτζαμάνης Κατηγορία Παμπαιδων 2004 -49 κιλα.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες Λαμπριάνα Σλαβίδη στην Κατηγορία Κορασίδων 2002 -41 κιλά και Μάριος Σπανός στην Κατηγορία Παμπαιδων 2005 -30 κιλά.

Συμμετείχαν ακόμη χωρίς να κατακτήσουν μετάλλιο αλλά με καλή απόδοση οι Βασίλης Νατσίδης, Γιάννης Παρασκευούδης, Νίκος Δαρδαμάνης, Παναγιώτης Τεμελούδης, Αστερης Κουκαρας, Θανάσης Φυδανίδης, Νίκος Κελέσης και Ευαγγελία Μεταξά. Ε

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, ο Πρόμαχος τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερή πορεία στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό και είναι πάντα μέσα στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις, για αυτό και «θεωρείται αθλητική δύναμη στο χώρο του ταεκβοντό στην πόλη της Ορεστιάδας, προσφέρει έτσι στην αθλητική ανάπτυξη της περιοχής και έχει οδηγήσει τα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα σε πολύ υψηλό επίπεδο».