ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πρόκριση της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης επί του Σπάρτακου Διδυμοτείχου για το Κύπελλο

Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης στα επίσημα παιχνίδια για τη φετινή σεζόν, καθώς στην πρώτη φάση του κυπέλλου νίκησε τον μαχητικό Σπάρτακο μέσα στο Διδυμότειχο με 56-70 σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ωστόσο, από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, η διαφορά ανέβηκε σε διψήφιο αριθμό όπου και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η πίεση σε όλο το γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά και το επιθετικό κρεσέντο από την γραμμή των 6,75 οδήγησαν στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι παίχτες αφιέρωσαν την νίκη στο προπονητή που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που απουσίασε από τον πάγκο της Ολυμπιάδας).

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 16-33 (ημίχρονο), 33-53, 56-70 (τελικό αποτέλεσμα)

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Τασιούδης Σ): Γκροζούδης 3, Πάλλας 8, Τσιολνκάκης 4, Περιστεράκης 18(2), Δερμεντζόγλου, Τσιαγγούλης 8, Σκουμπόπουλος 9, Μαλτσάκης 2, Τσιακάλης 2, Παγωνάκης 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Τρούπος Π.): Αγγελίδης 3(1), Κελεπεκίδης, Γιαβρίδης 22(6), Αγγέλου 6, Αλεξούδης 18(2), Βαλασίδης 14(2), Μπάτσικας 2, Μπατμάς 3, Μπεσλεμές, Φυδανίδης 2