Γ’ Εθνική: Πάλεψε σε όλο το παιχνίδι αλλά λύγισε στο τέλος από την ΧΑΝΘ η Ασπίδα Ξάνθης

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε η Ασπίδα Ξάνθης, στην πρώτη της έξοδο μακριά από την έδρα της. Η θρακιώτικη ομάδα πάλεψε όσο μπορούσε, κρατούσε κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα την αντίπαλό της αλλά στο τελευταίο λύγισε και επέστρεψε στην Ξάνθη χωρίς να καταφέρει να κερδίσει έναν επιπλέον βαθμό.

Οι Θρακιώτες ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Παπαδάκη, Χατζημιχαηλίδη, Στεφανίδη, Πετς και Κουμπάνη. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, με την Ασπίδα να κλείνει τρεις πόντουςς μπροστά το πρώτο δεκάέπτο αλλά να βρίσκεται ένα καλάθι πίσω στο ημίχρονο. To ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο με την Ασπίδα να διατηρείται σε απόσταση βολής, ωστόσο στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πιο ψύχραιμη πήραν τη νίκη με έξι πόντους διαφορά.

Διαιτητές: Μελανίδης, Ντόγκας.

Δεκάλεπτα: 12-15, 31-29 (ημίχρονο), 47-44, 62-56 (τελικό αποτέλεσμα).

ΧΑΝΘ (Καραπιπερίδης): Βλάχος,Παυλέας 7,Λεμονιάς,Σταματέλλος,Ελευθεριάδης 8,Αγγελίδης 11, Ερμείδης,Παπαχρήστου 11 (2), Δαβάνης 2,Ζιάκας 12 (2),Μελίδης 11.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ιωαννίδης): Κουμπάνης 9 (1),Παπαδάκης 9,Τσιλόγλου,Τσιώγκας 6 (2),Στεφανίδης 13 (1),Χατζημιχαηλίδης 6,Δάτσης,Καραμπίνης 2,Πετς 11 (1).