Photos: Μπροστά από τους Εβρίτες οπαδούς η γκολάρα του Μπαρμπόσα που χάρισε το τρίποντο στον ΑΕΚ

Με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, ο Ελντερ Μπαρμπόζα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη στο 90′ και να δώσει έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο στην ΑΕΚ, η οποία έφυγε νικήτρια και μάλιστα με ανατροπή από την έδρα της Βέροιας.

Ένα λάθος του Μπουονανότε (με υποψία φάουλ) στο 32ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Ναζλίδη να προωθήσει την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή και να τη δώσει στον Ντάρσι Νέτο, ο οποίος συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει κατά της “Ένωσης”, ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο ημίχρονο για την Βέροια.

mantalos-arxigos-aretopoulos-veroiaΣτο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έπειτα από σέντρα του Αντρέ Σιμόες στο 49ο λεπτό και ολιγωρία των γηπεδούχων να απομακρύνουν, ο Μπουονανότε νίκησε τον Καντιμοίρη με το δεξί και ισοφάρισε, σε μια φάση όπου συμμετείχε ο πεσμένος και καλυπτόμενος Πέτρος Μάνταλος. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο θρακιώτης παίκτης ξεκίνησε ως βασικός και μάλιστα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΕΚ.

Και ενώ όλα έδειχναν πως βαδίζουμε στην ισοπαλία, ο Μπαρμπόζα με αυτό το σουτ έφερε τη νίκη στον δικέφαλο. Μάλιστα, όπως φαίνεται από την εικόνα που αιχμαλωτίσαμε από την μετάδοση της Nova, το γκολ επετεύχθη μπροστά από τους φίλους της ΑΕΚ που ταξίδεψαν στην Βέροια, ανάμεσα στους οποίους ήταν και αρκετοί Εβρίτες, όπως μαρτυρούν τα πανό από την Original Αλεξανδρούπολης αλλά και Διδυμοτείχου.

original-orestiada-veroiaΕπίσης, από τις φωτογραφίες της InTime διαπιστώσαμε ότι υπήρχε στο γήπεδο πανό και από την Ορεστιάδα (το βλέπετε στην φωτογραφία δεξιά, πάνω αριστερά).

Ο Έβρος, κατά συνέπεια, έδωσε δυναμικό παρών στην Βέροια, αν και μιλάμε για εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να ενισχύσει την ΑΕΚ.

Και όπως φαίνεται, οι ευχές των οπαδών των κιτρινόμαυρων έπιασαν τόσο και έτσι οι φίλοι τους από τον Έβρο θα επιστρέψουν χαρούμενοι σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα…