Από νωρίς τα ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης με αφορμή το Γαλατά-ΑΕΚ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Γαλατασαράι – ΑΕΚ θα έχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΔΚ Θράκης, στο πρώτο ταξίδι του Συνδέσμου στη γειτονική χώρα για τη νέα σεζόν.

Όπως είναι γνωστό ο Σύνδεσμος ταξίδευε στη γειτονική χώρα όλα αυτά τα χρόνια γαι να παρακολουθήσει τις ελληνικές ομάδες στη Euroleague. Από φέτος όμως στο πρόγραμμα μπήκε και το Eurocup, καθώς Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν ομάδες από την Τουρκιά.

Την αρχή κάνει ο Άρης, ο οποίος στις 14 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα. Επειδή όμως το ταξίδι αυτό είναι μεγάλο και σε διάρκεια και σε κόστος, τα μέλη του ΣΔΚ Θράκης αποφάσισαν το πρώτο ταξίδι της χρονιάς να γίνει στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα της Γαλατασαράι με την ΑΕΚ. Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης πάντως θα επισκεφτούν την Τουρκία και δεύτερη φορά, καθώς στις 11 Νοεμβρίου αντιμετωπίζουν την Μπάνβιτ στην Πάνορμο (Μπαντιρμά στα τουρκικά). Τελευταίος αγωνίζεται στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 2 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Μπεσίκτας

Επίσης ο ΣΔΚ Θράκης θα βρεθεί κοντά και στις ελληνικές ομάδες στην Euroleague. Πρώτος θα αγωνιστεί στην Τουρκία ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 12 Νοεμβρίου θα βρεθεί στο Αμπντί Ιπεκτσί για να αντιμετωπίσει την ΕΦΕΣ Αναντολού, ενώ ο Παναθηναϊκός στις 27 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί στη Σμύρνη με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Πίναρ Καρσίγιακα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΣΔΚ Θράκης για τον αγώνα Γαλατασαράι – ΑΕΚ έχει ως εξής:

Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ προγραμματίζει διήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου Διαιτητές-μέλη και φίλοι του Συνδέσμου να παρακολουθήσουν για τη 2η αγωνιστική της Regular Season του Eurocup τον αγώνα:

GALATASARY ISTANBUL – Α.E.K. ATHENS στην ABDI IPEKCI ARENA, την 21η Οκτωβρίου 2015.

Κατά την πρώτη ημέρα παραμονής του στην Πόλη, ο Σύνδεσμος θα επισκεφθεί την ελληνική ομάδα στα ξενοδοχείο διαμονής της, θα γευματίσει στο Fatih ,θα χαλαρώσει στο  παραδοσιακό χαμάμ του Topkapi Inter Istanbul, θα παρακολουθήσει τον αγώνα και θα διασκεδάσει στην περιοχή του Ortaköy. Τη δεύτερη ημέρα θα ξεναγηθεί στο ιστορικό κέντρο της Πόλης.

Ημερομηνία αναχώρησης: 21 Οκτ 2015 (08:00) από την Ορεστιάδα

Ημερομηνία επιστροφής: 22 Οκτ 2015 (18:00)

Διαμονή: Topkapi Inter Istanbul Hotel**** (1 διανυκτέρευση με πρωινό)

 Τιμή συμμετοχής (μεταφορά, διαμονή, εισιτήριο αγώνα): 65,00 ευρώ για τα μέλη του Συνδέσμου και 75,00 ευρώ για τα μη μέλη.