Το… «σήκωσαν» οι Παλαίμαχοι της Βιστωνίδας απέναντι σε Ορεστιάδα και Μενέμενη(+photos)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη το 5ο τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Βιστωνίδας- Δήμου Αβδήρων που φιλοξένησε στην Ξάνθη του Παλαιμάχους Ορεστιάδας και Μενεμένης με τους οποίους και με αυτό το τουρνουά αναπτύσσουν τις φιλικές σχέσεις τους.

Στο αγωνιστικό οι Παλαίμαχοι της Βιστωνίδας πανηγύρισαν την κατάκτηση του τουρνουά επικρατώντας με 2-0 της Μενέμενης ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 με αντίπαλο την Ορεστιάδα, αλλά η νίκη της Μενεμένης επί της Ορεστιάδας με 1-0 έδωσε την πρωτιά στους Ξανθιώτες με 4βαθμούς έναντι των 3 της Μενεμένης και του ενός της Ορεστιάδας. Με το πέρας των αγώνων οι Παλαίμαχοι της Βιστωνίδας έκαναν το τραπέζι στους φιλοξενούμενους τους στο καφέ fresh co, οπού και πραγματοποιήθηκε και η απονομή του τίτλου.

Οι τρείς ομάδες έδωσαν ραντεβού σε νέες διοργανώσεις, με τους Παλαίμαχους της Βιστωνίδας να συνεχίζουν μετέχοντας όποτε καλεστούν σε τουρνουά πως μπορεί να… πέρασαν τα χρόνια αλλά παραμένουν ενεργοί και σε καλή αγωνιστική κατάσταση εκπροσωπώντας επάξια την Βιστωνίδα, τον Δήμο Αβδήρων και εν γένει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Ξάνθης.