Χάλασε του Μπαργκάν στην Τουρκία λόγω…διαβατηρίου! Η πρόταση που τον κρατά Ελλάδα

Δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Τούρκικο πρωτάθλημα, αν και έφτασε πολύ κοντά, ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Κενάν Μπαργκάν καθώς οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν στο θέμα του… διαβατηρίου!

Ο Κενάν που ήταν έτοιμος να υπογράψει με την Τουρκική Καραμπούκσπορ αποφάσισε να μην το κάνει μετά την πρόθεση των Τούρκων να τον δηλώσουν στην Τουρκική Ομοσπονδία με τουρκικό διαβατήριο, κάτι που αρνήθηκε ο Μπαργκάν και έτσι το διαφαινόμενο deal οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος από την Βέροια, έχει το δικαίωμα να βρει ομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη παρότι η μεταγραφική περίοδος τυπικά έληξε την Δευτέρα, καθώς ως γνωστόν έχει δωσεί παράταση για τους ελεύθερους από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο ΜΠαργκάν έχει επιστρέψει στην Ξάνθη και πλέον εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από Ελληνικού συλλόγους, και δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε Ελληνικό σύλλογο και δη της Super League.

Για την απόκτηση του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει η ομάδα του Λεβαδειακού αλλά και ο Ηρακλής που τούτη την στιγμή μοιάζουν να είναι οι κύριοι διεκδικητές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν δείξει πολύ θετικές στο να κάνουν δικό τους τον πρώην μεσοεπιθετικό της Βέροιας. Με τους Βοιωτούς πάντως να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά απο τους υπόλοιπους “μνηστήρες”.