Με Ιταλία το μεσημέρι στα προημιτελικά των Μεσογειακών της Πεσκάρα η Εθνική Μπιτς Χάντμπολ των Beach Boys

Την ομάδα της Ιταλίας θα αντιμετωπίσει στις 12.20 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) η Εθνική Ομάδα Ανδρών Μπιτς Χάντμπολ, μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στον όμιλο με δυο νίκες και δυο ήττες.

Μάλιστα και οι δύο ήττες ήταν στα… πέναλτι. Έπειτα από αυτήν από την Τυνησία, ακολούθησε αργά το βράδυ της Δευτέρας και αυτή από την Τουρκία, σε αγώνα που ολοκληρώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα.

Η Ελλάδα έχασε την πρώτη περίοδο με 16-23, ισοφάρισε κερδίζοντας την δεύτερη με 16-13 και οδηγηθήκαμε στα σουτ άουτ, όπου η Εθνική ηττήθηκε με 12-10 παρά τις προσπάθειες του Χαραλαμπάκη κάτω από το τέρμα.

Οι άλλοι δύο Εβρίτες της ομάδας των Βeach Boys, της ομάδας δηλαδή των Κυκλών Αλεξανδρούπολης, σημείωσαν ο μεν Κοτσαμαρίκογλου δέκα γκολ, ο δε Θεοδώρου τρία.

Νωρίτερα η Εθνική είχε κερδίσει εύκολα με 2-0 την Μάλτα (19-8, 19-12). Δώδεκα τέρματα σημείωσε ο Κοτσαμαρίκογλου  και άλλα τέσσερα ο Θεοδώρου.

Στα άλλα προημιτελικά η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία, η Αλβανία την Μάλτα και η Αλγερία την Τυνησία, ενώ η Τουρκία έχει ήδη λόγω της πρωτιάς της ένα πλεονέκτημα για προκριση στην τετράδα.