Έδωσαν ραντεβού μέσω… twitter στην Ξάνθη οι αρχηγοί Ελλάδας και Τσεχίας (και συμπαίκτες πέρυσι στη Φενέρ) Ζήσης και Βέσελι!

Στην τελική ευθεία για την παρουσία τους στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά της Ξάνθης έχουν μπει οι διεθνείς μπασκετμπολίστες τόσο της Εθνικής μας Ομάδας όσο και αυτών των Ρωσίας, Τσεχίας και Βοσνίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα είναι το ραντεβού που έδωσαν στην πόλη της Θράκης οι συμπαίκτες κατά την περσινή χρονιά στην Φενέρμπαχτσε (τους βλέπετε μαζί στην φωτογραφία να μαρκάρουν τον Τεόντοσιτς) Γιάν Βέσελι και Νίκος Ζήσης που φέτος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Μπαμπέργκ του πρωην ομοσπονδιακού Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» σε «τιτίβισμα» που έκανε ο Τσέχος φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, που από το 2011 και μέχρι και πέρσι αγωνιζόταν στο NBA με τις φανέλες των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και Ντένβερ Νάγκετς, τόνισε πως η Ξάνθη τον περιμένει, εννοώντας το τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θράκης από τις 21 μέχρι της 23 Αυγούστου, με την εθνική ομάδα της Τσεχίας να λαμβάνει μέρος σε αυτό.

Δείτε το χαρακτηριστικό tweet:

zisis-vesely