Οι αποδόσεις που δίνουν Ξάνθη και Πανθρακικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος

Μία ακριβώς εβδομάδα πριν την έναρξη του νεου πρωταθλήματος της Super League και πέντε ημέρες πριν την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, βγήκαν από τις διάφορες εταιρείες στοιχημάτων οι αποδόσεις για την πρώτη αγωνιστική της Super League αλλά και οι μακροχρόνιες για το νικητή της κάθε διοργάνωσης.

Απόλυτο φαβορί εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, με δεύτερο τον Παναθηναϊκό και τρίτη την ΑΕΚ. Αίσθηση προκαλεί ότι δίνεται η δυνατότητα στοιχηματισμού κατάκτησης του πρωταθλήματος από την… Ξάνθη, με την ελκυστική απόδοση του 1000, δηλαδή βάζεις δέκα ευρώ και παίρνεις δέκα χιλιάρικα αν συμβεί ένα μικρό (ως μεγάλο) θαύμα.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει πρόβλεψη για κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League από τον Πανθρακικό. Συνολικά, για δεκα ομάδες έχουν δοθεί αποδόσεις από την εταιρεία Stoiximan. Ο Ολυμπιακός είναι στο 1,35 και αποτελεί το φαβορί, ο Παναθηναϊκός στο 4,50, η ΑΕΚ στο 11,00 και ο ΠΑΟΚ που έρχεται τέταρτος στο 14,00.

Πέμπτο φαβορί είναι σύμφωνα με την εταιρεία ο  Αστέρας Τρίπολης με απόδοση 200,00. Στο 300,00 είναι ο Ατρόμητος, στο 1.000,00 όπως προαναφέραμε η Skoda Ξάνθη μαζί με Παναιτωλικό και Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ στο 2.000,00 φτάνει η απόδοση για την κατάκτηση του τίτλου της Super League από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ίδιες ομάδες προσφέρονται για στοιχηματισμό και αναφορικά με το ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος του πρωτου γύρου και άρα πρωταθλητής χειμώνα, με τον Ολυμπιακό να δίνει 1,50, τον ΠΑΟ 5,00, την ΑΕΚ 8,00, τον ΠΑΟΚ 8,50, την Ξάνθη 150,00 για πρωταθλήτρια χειμώνα και τον Πανθρακικό να μην βρίσκεται… πουθενά.

Το ποσό που θα στοχηματίσει μπορεί να εικοσαπλασιάσει όποιος προβλέψει σωστά ότι η Ξάνθη θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα και θα μπει φέτος στα πλέι οφ. Κάτω από 2,00 δίνουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος (ο Ολυμπιακός δεν προσφέρεται για το συγκεκριμένο στοίχημα).

Στο 17,00 σε αυτήν την ειδική κατηγορία στοιχήματος βρίσκεται ο Παναιτωλικός, μαζί με Ξάνθη στο 20,00 απόδοση για είσοδο στην πεντάδα της κανονικής διάρκειας και άρα στα πλέι οφ είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο 30,00 παίζεται ο Ηρακλής, στο 35,00 η Βέροια και πέραν αυτών, ουδείς άλλος εμφανίζεται στους πίνακες.

Αναφορικά τέλος με την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, πρώτο φαβορί δίνεται και εδώ ο Ολυμπιακός με απόδοση κατάκτησης του τροπαίου 1,85 και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ που έχουν απόδοση 5,50. Ο ΠΑΟΚ έχει 9,00, ο Αστέρας Τρίπολης 16,00 και ο Ατρόμητος Περιστερίου 23,00.

Έβδομο φαβορί εμφανίζεται η περσινή φιναλίστ Skoda Ξάνθη με απόδοση 80,00. Ο ΠΑΣ και ο Ηρακλής δίνουν 100,00 ενώ ο Παναιτωλικός 150,00.

Ενδέκατο φαβορί με βάση της αποδόσεις της Stoiximan είναι ο Πανθρακικός. Η κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα της Κομοτηνής δίνει απόδοση 200,00 – όσο παίζονται και ο Πανιώνιος με την Βέροια.

Στο 300,00 είναι ο Πλατανιάς, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός και ο… Άρης, παρόλο που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αγωνίζεται στην Football League  και άρα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο ή αν θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική.