Οι φήμες για συμφωνία του Μπέρτου με Ολυμπιακό και η άγνοια του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή!

Αίσθηση έχει προκαλέσει μπαράζ νυχτερινών δημοσιευμάτων από Αθηναϊκές ιστοσελίδες που κάνουν λόγο για συμφωνία του αμυντικού της Skoda Ξάνθη Μανώλη Μπέρτου με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας μάλιστα πως ο 26χρονος Ξανθιώτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας!

Το ThrakiSportS επικοινώνησε άμεσα τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και τις ομάδας της Θράκης που δηλώνουν άγνοια για το θέμα, με την πλευρά του παίκτη μάλιστα να διαψεύδει κατηγορηματικά όχι απλά την συμφωνία αλλά ακόμη και ότι έχει δεχτεί επίσημη κρούση από ανθρώπους του Πειραϊκού συλλόγου, ενώ και από την πλευρά της Ξανθιώτικης ομάδας μας ανέφεραν πως δεν υπάρχει πρόταση για τον παίκτη.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως και χτες γράφτηκε σε εφημερίδες ενδιαφέρον των Πειραιωτών για να αποκτήσουν τον Μανώλη Μπέροτ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επισήμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThrakiSportS επίσημη κρούση στον παίκτη. Να θυμίσουμε πως ο Ξανθιώτης δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη μέχρι το καλοκαίρι του 2016, με τον ίδιο τον Μπέρτο να έχει τονίσει επανειλημμένα πως θα τιμήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Αξίζει επίσης να τονιστεί πως σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Αθηναϊκές όσο και οι τοπικές που αναπαρήγαγαν την είδηση γράφουν για συμφωνία που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι του 2016, ενώ αφήνουν ανοικτό και το ενδεχόμενο ο παίκτης να πάει στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο, κάτι που ωστόσο για να συμβεί θα πρέπει ο Ολυμπιακός πέρα από συμφωνία με τον παίκτη, που ο ίδιος μας διάψευσε, να  ικανοποιηθεί οικονομικά και η Ξάνθη.