Πήγε Καβάλα και παίζει απέναντι στον Πανθρακικό ο εγγονός του πρώτου τερματοφύλακα στην ιστορία της ομάδας της Κομοτηνής

Με παππού τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Συνοδινό, πρώτο τερματοφύλακα στην ιστορία του Πανθρακικού στην πρώτη σεζόν που αγωνίστηκε μετά την ίδρυσή του το 1963, και πατέρα τον σέντερ του ΓΑΣ Κομοτηνή τις περιόδους 1988-2005, Ευθύμη Συνοδινό, ο μικρός Σίμος δεν γινόταν να μην κληρονομήσει τα γονίδια και ασχολήθηκε και αυτός με τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα ο πανήψηλος τερματοφύλακας (ύψος 1.98) έχοντας πρότυπο τον παππού του ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και με τη θέση “1” όπως και αυτός 50 χρόνια πριν και κατάφερε να ξεχωρίσει παίρνοντας μεταγραφή για τον ΑΟ Καβάλας στην Γ’ Εθνική, αντίπαλο του Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

synadinosΟ 18χρονος (5/11/1997) ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία mundialito που συνεργαζεται με τον Παναθηναικο, συνέχισε στην Ένωση Ασωμάτων (2012-13) στην Α2 της ΕΠΣ Θρακης, στις ακαδημίες του Πανθρακικού (Κ17 και Κ20) και φέτος παρά που ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Γιάννης Πλαβούκος δούλεψε πολύ μαζί του και τον πίστευε, δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομαδα και έμεινε ελεύθερος, όπως πολλά παιδιά της φουρνιάς του.

Ο Συνοδινός λόγω ότι φέτος έδωσε πανελλήνιες, πιθανότατα θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Λογιστική στην Καβάλα και αυτός είναι ένας λόγος που επέλεξε τους “Αργοναύτες” συν ότι ο προπονητής της ομάδας κ. Ανυφαντάκης πίστεψε τα προσόντα του, απορρίπτοντας και προτάσεις από ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό αγώνα του ΑΟ Καβάλας με την ερασιτεχνική ΑΕ Καβάλας και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο προγραμματισμένο φιλικό του Πανθρακικού στην Καβάλα το Σάββατο. Αν συμβεί αυτό θα δούμε απέναντι στους Κομοτηναίους τον εγγονό του πρώτου τερματοφύλακα στην ιστορία τους!!!