ΕΠΣ Ξάνθης: Πρωταθλητές οι Παίδες του Ολυμπιακού Ξάνθης!

Τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης κατέκτησε η Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης που κέρδισε στο ντέρμπι του τίτλου την ΑΕ Βιστωνίδας με 3-1.

Οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά που πρίν το ματς είχαν το προβάδισμα ενός πόντου από την δεύτερη Βιστωνίδα, παρότι βολευόταν και με ισοπαλία μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 χάρις τα τέρματα των Ανδρέα Γκασπαριάν(2) και Ρεντιάν Ντουρμπάκου ενώ για την Βιστωνίδα μείωσε με πέναλτι ο Τουρατζίδης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά κατέκτησε για Τρίτη διαδοχική χρονιά τον τίτλο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, καταφέρνοντας μάλιστα να τερματίσουν αήττητοι στην πορεία τους για τον τίτλο. Αυτός ο τίτλος αποτελεί την επιβράβευση για τις προσπάθειες και την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης, και τους προπονητές του τμήματος Παίδων Χρήστο Σαμαρά και Σάκη Καρασερίδη όπως και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μανώλη Μουστάκη.

Το ρόστερ των πρωταθλητών αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Χρήστος Ζώτος, Βασίλης Δεμερτζής, Μάριος Ευθυμιάδης, Στέλιος Χατζηεφραιμίδης, Ρεντιάν Ντουρμπάκου, Παρασκευάς Μπάτζιος, Γιώργος Βασιλειάδης, Μπερτού Σεφκέτ Ογλου, Αντώνης Αλεούδης, Νεκτάριος Κοτόπουλος, Αλιχάν Καραχασάν, Αλέξανδρος Κούπας, Μπουράν Καρά, Γιώργος Στεργιαννίδης, Κώστας Τοπουζίδης, Γιώργος Μαλάκης, Γιώργος Κοψαλίδης, Ανδρέας Γκασπαριάν, Χρήστος Μωυσιάδης.