Η κούπα του πρωταθλητή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ξενυχτά στο Ηχοδρόμιο!!!

Η κούπα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ξενυχτάει αυτό το Σαββατόβραδο στο Ηχοδρόμιο, στο τραπέζι όπου διασκεδάζει η ΑΕ Κομοτηνής γιορτάζοντας την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.


Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, δεν πρόκειται για την φετινή κούπα, αφού στέψη δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά για μια παλιότερη που είχαν κερδίσει και φρόντισαν να πάρουν για… ντεκόρ οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατά τη νυχτερινή τους έξοδο.

Μπορεί οι άνθρωποι του Αστέρα Καβάλας να το αμφισβητούν και να περιμένουν την επίσημη βαθμολογία από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ απειλώντας με νομικές προσφυγές, αλλά η ουσία είναι μία.

Ξημέρωμα Κυριακής πλέον, οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής ξενυχτούν στο Ηχοδρόμιο με την κούπα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αγκαλιά, χωρίς να έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι σύντομα θα τους δοθεί και αυτή του φετινού πρωταθλήματος μετά την μεγάλη νίκη τους στις Σέρρες.

Σε επόμενη ανάρτηση το ThrakiSportS θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και πολλές – πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι στις Σέρρες, τον ιστορικό αγώνα και φυσικά τα μεθεόρτια του θριάμβου, που συνεχίζονται ως το πρωί στο Ηχροδρόμιο…