Α2 Γυναικών: Όσα έγιναν στην βαριά ήττα της Ασπίδας από τον Άρη (+photos)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– «Αυτοκτόνησε» η ομάδα της Ασπίδας που γνώρισε βαριά ήττα από τον Άρη στο κλειστό του Ευμοίρου με 58-78, πληρώνοντας την πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στεκόταν εξαιρετικά, καταφέρνοντας να κλείσει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 7 πόντους, και με μια πολύ καλή εμφάνιση να δείχνει πως μπορεί να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη για την μάχη της παραμονής. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Άρη αντέδρασαν και με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας κατάφερε όχι μόνο να πάρει προβάδισμα  αλλά και να φτάσει σε μια άνετη νίκη, εκμεταλλευόμενοι τα πολύ άσχημα ποσοστά της Ξανθιώτικης ομάδας.

Χαρακτηριστικά η ομάδα του Άρη κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή τρέχοντας σερί στην Τρίτη περίοδο μέχρι και 3:42 πριν το τέλος της περιόδου 2-13, ενώ και στην τέταρτη περίοδο έχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρος της πέτυχαν σερί 6-20 μέχρι το τέλος και έφτασαν σε μια άνετη νίκη που εξασφαλίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δυσκολεύει τα πράγματα για την ομάδα της Ξάνθης.

Δεκάλεπτα: 24-20, 43-36 (ημίχρονο), 52-58, 58-78 (τελικό Αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Λαδάς – Χατζημπαλίδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά,  Καραλίδου Στ. 14, Παπαευαγγέλου 10(2), Ομέρ Ογλού, Παπαδοπούλου  8, Αντώνογλου  14, Μαμαλίγκατζη, Χαλκίδου  2, Ζιώγα  10(3), Καραλίδου Β., Γκίρκιζα

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( Τζιότζιος): Κιλαζίδου  7, Τσινέκε Α.  11(1), Τσινέκε Ε.  9, Αντωνιάδου Α.  12(1), Τσαμπάκου  5, Πολύχρου  9(3), Ιγγλέζου, Χρηστίδου  6, Γιαννούσιου, Τζιότζιου  6, Αντωνιάδου Σ.,  Σταμπουλίδου  13.