Γ’ Εθνική: Όσα δήλωσαν Αραμπατζής και Βασιλακάκης μετά τον αγώνα στο Σουφλί

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Με πολλά παράπονα στη συνέντευξη τύπου για τις αποφάσεις του διαιτητή, εμφανίστηκε ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής, ενώ ο κομοτηναίος προπονητής των Σερρών Κώστας Βασιλακάκης δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας και το αποτέλεσμα.

O Γιώργος Αραμπατζής εξέφρασε τα παράπονά του για τις αποφάσεις των διαιτητών και την φάση του πέναλτι στο 57 του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός στάθηκε τυχερός με το γρήγορο γκολ που σημείωσε όμως, από εκεί και πέρα στο γήπεδο υπήρχε  μια ομάδα και αυτή ήταν ο Έβρος Σουφλίου. Έδωσα στους παίκτες μου πολλά συγχαρητήρια αλλά δεν πήραν αυτό που άξιζαν. Παλεύουμε με θεούς και δαίμονες για να υπάρχει ο Εβρος Σουφλίου στις Εθνικές κατηγορίες και έρχονται άνθρωποι  πως είναι ο σημερινός διαιτητής  και μας παίρνουν το ψωμί από το στόμα. Εύχομαι στον  Πανσερραϊκό να ανέβει κατηγορία και θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί, όμως θα πρέπει να σεβαστούν τον κόπο μας, σήμερα η τριπλέτα ήταν κάκιστη».

Aπό την πλευρά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thrakiotis, ο Κώστας Βασιλακάκης χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας των Σερρών δήλωσε: «Πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες θελαν την νίκη, ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε κοντά στην κορυφή. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε χωρίς να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος ευκαιρίες, εμείς σκοράραμε είχαμε και άλλες προϋποθέσεις όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Έβρος ανέβασε την απόδοση του μας πίεσε, η ομάδα αντέδρασε σωστά και πήραμε το τρίποντο που μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε».

Σε ερώτηση εάν ο Πανσερραϊκός μπορεί να πετύχει τον στόχο του να ανέβει κατηγορία απάντησε: «Ο Πανσερραϊκός μπορεί να ανέβει στην Β εθνική, με αυτό το στόχο ξεκινήσαμε όμως έχει δρόμο το πρωτάθλημα να έχουμε ετοιμότητα που χρειάζεται γιατί δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…».