Ένα κεράκι για τον Εθνικό (που διανυκτερεύει για τρίτο βράδυ στη Σύρο)…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  “Η ομάδα μας σήμερα είχε ρεπό και έμεινε στη Σύρο (αύριο επιστρέφει Αλεξανδρούπολη) και πήγε να ανάψει ένα κεράκι στην εκκλησία!!!… Να μας φυλάει ο Θεός….”. Με το σχόλιο αυτό, αναρτήθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία το απόγευμα στην σελίδα του Εθνικού στο facebook.

 

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει κάθε λόγο να ζητάει την βοήθεια από τα θεία, καθώς τα πράγματα δεν πάνε καλά τελευταία σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είναι τόσο η κόντρα που ξαφνικά άναψε με την ΕΟΠΕ για την υπόθεση Κασαμπαλή, που όπως φαίνεται τώρα, είναι μια κόντρα ΕΟΠΕ – ΕΣΑΠ με τον Εθνικό να βρίσκεται απλά στη μέση και να αποτελεί την ιδανική αφορμή για να εκτοξευθούν τα πυρά.

Ούτε τόσο η ήττα από τον Φοίνικα, που θα μπορούσε άλλωστε να έχει επέλθει και αγωνιστικά. Ούτε η κούραση, ούτε η ταλαιπωρία, ούτε καν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, με τελευταίο που γνωστοποιήθηκε στο ευρύ κοινό να είναι αυτή η οφειλή στην οικογένεια του Νίκου Σαμαρά.

Πρωτίστως είναι το θέμα της υγείας. Στο πρόβλημα του Κίσιτς που έχασε τα ματς με Παναθηναϊκό και Φοίνικα (και εξαιτίας του οποίου τελικά δημιουργήθηκε και το θέμα με τον Κασαμπαλή), ο Εθνικός στο ματς της Ερμούπολης έχασε και τον πρώτο σερβερ της φετινής Volley League, τον Λέο Άντριτς.

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι κρίσιμη, αφού αρχής γενομένης από το Σάββατο ξεκινά ένας μήνας ιδιαίτερα φορτωμένος αγωνιστικά, αφού η ομάδα θα παίζει και μεσοβδόμαδα λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Και το τελευταίο που θέλει ο Σάκης Μουστακίδης είναι απώλειες από τραυματισμούς.

Ο Εθνικός αξίζει να σημειωθεί ότι διανυκτέρευσε στην Σύρο. Πήγε εκεί αεροπορικώς το πρωί της Παρασκευής, μέσω Αθηνών. Εμεινε ένα βράδυ εκεί την Παρασκευή, ένα δεύτερο το Σάββατο μετά το ματς, τρίτο την Κυριακή και επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη τελικά Δευτέρα από το πιο πολυέξοδο ταξίδι της σεζόν, αφού άγγιξε τα 7.000 ευρώ…