Χωρίς φιλικό και Σερφά ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παδόπουλος

– Με πρωινή προπόνηση και χωρίς να έχει προγραμματιστεί κάποιο φιλικό, όπως έχουν κανονίσει οι άλλες ομάδες, συνεχίστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων του Πανθρακικού υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Μάνουελ Ρόκα. Απών μόνο ο τραυματίας Σερφα που βρίσκεται με άδεια στη Γαλλία.

 Στην προπόνηση της Παρασκευής (21/11) ο Ισπανός τεχνικός έδωσε βάρος σε τακτικά θέματα ενώ στο τέλος υπήρχαν ασκήσεις με σουτ στους τερματοφύλακες. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις είναι ο Γάλλος Σοφιάν Σερφά που είναι τραυματίας από την αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Ο Γάλλος αμυντικός που δεν προπονούταν όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στην Γαλλία και το βράδυ της Παρασκευής επιστρέφει στην Κομοτηνή ώστε να πάρει μέρος στις προπονήσεις. Φυσικά προτού μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο.

Για το Σάββατο (22/11) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Κομοτηνής, ενώ κατά τα φαινόμενα η ομάδα δε θα δώσει κάποιο νεό φιλικό παιχνίδι, μετά από αυτό στη Βουλγαρία το προηγούμενο Σάββατο.