Μεταμεσονύχτια βόμβα! Η CEV απέκλεισε τον Εθνικό από την συνέχεια του Challenge Cup!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Εκτός συνέχειας του Challenge Cup έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV) τον Εθνικό παρά την επικράτησή του στο χρυσό σετ επί της Σόνενβερντ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα της CEV, όπου φιλοξενούνται όλα τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία – αντίγραφο της σχετικής σελίδας της CEV, η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εμφανίζεται ως… “eliminated”. Το γεγονός εντόπισε το ThrakiSportS αργά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, αναζητώντας από την επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη αντίπαλο ου Εθνικού.

Το παράδοξο είναι ότι ούτε η αντίπαλος του Εθνικού Σόνενβερντ, που έχασε την πρόκριση στον αγωνιστικό χώρο, εμφανίζεται να έχει προκριθεί. Υπάρχει και για αυτήν η λέξη “eliminated”. Πως είναι δυνατόν όμως από ένα ζευγάρι να έχουν καταφέρει να αποκλειστούν και οι δύο;

Πηγαίνοντας κανείς στο πρόγραμμα της επόμενης φάσης, παρατηρεί κανείς ότι ο Εθνικός ούτε εκεί έχει περαστεί – αφού προφανώς το σύστημα της CEV τον θεωρεί ως ομάδα που έχεi αποκλειστεί από την συνέχεια, σε αντίθεση για παράδειγμα με την κυπριακή ομάδα Ομόνοια Λευκωσίας που εμφανίζεται κανονικά.

Το μυαλό πηγαίνει σε δυσάρεστες καταστάσεις για πιθανό αποκλεισμό του Εθνικού στα χαρτιιά, αν κρίνει κανείς ότι ο αγώνας διεκόπη λόγω της γνωστής πτώσης της τάσης του ρεύματος και της άρνησης που αρχικά φέρονται να είχαν οι Ελβεροί για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Όμως δεν φαντάζει πιθανό αυτό το σενάριο, καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να δοθεί έστω στα χαρτιά η πρόκριση στην Σόνενβερντ.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί αυτή τη στιγμή. Το πιο πιθανό πάντως – και ελπίδα όλων – είναι απλά να έχει υπάρξει ένα λάθος στους μηχανισμούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων της CEV και για αυτό να εμφανίζεται ο Εθνικός ως ομάδα που αποκλείστηκε από την συνέχεια του Challenge Cup. Άλλωστε, ένα πρόβλημα με την στατιστική υπηρεσία είναι αλήθεια ότι υπήρξε στο golden set.

Σε κάθε περίπτωση, με το ξημέρωμα της Παρασκευής το ThrakiSportS θα αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την απρόσμενη εξέλιξη, με την ευχή πράγματι αυτό το “eliminated” που συνοδεύει το όνομα του Εθνικού να αφορά μία μεγαλοπρεπέστατη γκάφα της CEV και όχι κάποια εν κρυπτώ απόφασή της, για την οποία δεν υπάρχει καμία ενημέρωση…