ΕΠΣ Θράκης: Οριστική αποχώρηση του (νταμπλούχου) Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου από το πρωτάθλημα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Οριστικά αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο περσινός πρωταθλητής και κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου. Το μεσημέρι του Σαββάτου ουσιαστικά δεν χρειάστηκε να προσέλθει κανείς στο γήπεδο του Ιάσμου, αφού μια ημέρα πριν, το πρωί της Παρασκευής, η ομάδα του Ιάσμου με έγγραφό της στην ΕΠΣ Θράκης είχε δηλώσει και επίσημα ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

 

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε χάσει ήδη δύο επίσης εντός έδρας αγώνες στο τελευταίο δεκαεήμερο στα χαρτιά, έναν για το πρωτάθλημα και έναν για το κύπελλο. Με την αναμέτρηση κόντρα στις Σάπες την Κυριακή συμπληρωνόταν τρίτο παιχνίδι στην ίδια σεζόν και βάσει κανονισμού, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Επειδή όμως εφόσον αυτό συμβεί χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της Ένωσης, υπάρχει και ποινή που πέρα από το χρηματικό πρόστιμο φτάνει ως και τα δύο χρόνια αποκλεισμό από μελλοντικές διοργανώσεις, η διοίκηση του Ιάσμου απέστειλε το σχετικό έγγραφο το πρωί της Παρασκευής.

Κατά συνέπεια ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αποχωρεί και είναι η μία ομάδα που υποβιβάζεται σε αυτό το πρωτάθλημα των 11 ομάδων που συμμετέχουν, αφού υπενθυμίζεται ότι δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ούτε η Βιστωνίδα Κοpτερού καθώς αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων από την συμμετοχή στην Α1 Κατηγορία.