Βροχή συλλυπητηρίων προς τον Δημήτρη μας για την απώλεια της Μαρίας του…

Βροχή πέφτουν οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ομάδες της Θράκης, μετά την γνωστοποίηση της ξαφνικής και αναπάντεχης απώλειας της Μαρίας Πατρωνίδου, της συζύγου του αθλητικογράφου και από τους βασικούς συνεργάτες του ThrakiSportS Δημήτρη Μπακιρτζή.

Ενδεικτικό της αγάπης που υπάρχει για τον Δημήτρη και την οικογένειά του είναι το γεγονός ότι οι ανακοινώσεις δεν περιορίζονται από τα στενά όρια του νομού Ροδόπης αλλά επεκτείνονται τόσο στον Έβρο όσο και στην Ξάνθη, όπου ο ανταποκριτής του ThrakiSportS στην Κομοτηνή είναι εξίσου γνωστός και αγαπητός. Όλοι σπεύδουν να του συμπαρασταθούν σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Μπακιρτζή για τον αναπάντεχο χαμό της συζύγου του Μαρίας», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

«Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ Ποντίων εκφράζει την βαθειά της λύπη για την πρόωρα αδικοχαμένη σύζυγο του φίλου δημοσιογράφου Δημήτρη Μπακιρτζή… Καλή δύναμη και υπομονή Δημήτρη..», αναφέρει η λιτή συλλυπητήρια δήλωση που απέστειλε στο ThrakiSportS η διοίκηση της ομάδας του Θρυλορίου. 

«Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ [ΑΛΕΞ ] .εκφραζει τα θερμα συλληπητηρια του στον φιλο Δημασιογραφο Δημητρη Μπακιρτζη για την απωλεια της συζυγου του Μαριας Πατρωνιδου.Δυναμη και κουραγιο ΦΙΛΕ. για το Δ.Σ. ο προεδρος Γιαννης Λιανιδης», αναφέρει ανακοίνωση του Αλεξ.

«Ο Θεός να την αναπαύσει» ήταν το λιτό μήνυμα της ΑΕΚ Κυψέλης από την Ξάνθη, ενώ ο Α.Σ Αγιοχωρίου επίσης εξέφρασε με δήλωσή του τα συλλυπητήρια των ανθρώπων του στην οικογένεια του Δημήτρη Μπακιρτζή. Πολλές ακόμα ομάδες, σύλλογοι και παράγοντες της περιοχής με προσωπικά μηνύματα στον Δημήτρη…

Αντίστοιχα μηνύματα και από τον δημοσιογραφικό χώρο. Από τον «Παρατηρητή της Θράκης», το Rodopisports και προσωπικά τον Γιώργο Σκουταρίδη, από την εφημερίδα «Ξάνθη Sport»του Στέλιου Γιαλαμίδη και το xanthisport.gr. Από παντού φτάνουν εκφράσεις συμπαράστασης και ευχές ο Θεός να δώσει δύναμη στον Δημήτρη να ξεπεράσει αυτήν την βαριά απώλεια…