Τρίτος Θρακιώτης στην Εθνική Ομάδα! Κλήθηκε (και) ο Ντίνας από τον Ρανιέρι!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Αυτό που δε έγινε στις προηγούμενες κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου! Ο Θανάσης Ντίνας πήρε την πρόσκληση που δικαιούταν με βάση τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟ και θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Βασίλη Τοροσίδη για το παιχνίδι με τα νησιά Φερόε και το φιλικό με τη Σερβία.

Πιο συγκεκριμένα, τις εκπλήξεις του συνέχισε για την αποστολή της Ελλάδας ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Μετά την κλήση του Μιχάλη Μπακάκη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε σε δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής για την αποστολή. Συγκεκριμένα από την αποστολή που είχε ανακοινωθεί αποχώρησαν οι Κώστας Φορτούνης και Χοσέ Χολέμπας. Στη θέση τους, κλήθηκαν οι Θανάσης Ντίνας και Χρήστος Τασουλής που καλούνται στην Εθνική Ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Ο Θανάσης Ντίνας κατάγεται από την Κομοτηνή και προέρχεται από την ακαδημία Ουζουνίδη – Γκουτσίδη στην Μεσούνη, όπου είχε συμπαίκτη τον Πέτρο Μάνταλο. Από τότε οι δυο κολλητοί είχαν να βρεθούν συμπαίκτες στην ίδια ομάδα και θα συμβεί για λογαριασμό της Εθνικής, όπου πέρα από τον Μάνταλο μετέχει φυσικά και ο Ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης, που τυγχάνει μάλιστα και ένας εκ των αρχηγών της!!!