Διαψεύδει τον Άρη ο Εθνικός και κόβει τα εισιτήρια σε όλους τους φιλοξενούμενους οπαδούς!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Σε ευθεία διάψευση της ανακοίνωσης του Άρη, που καταφέρθηκε κατά της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης για την μη παραχώρηση άδειας να μετακινηθούν οι οπαδοί του στην πρωτεύουσα του Έβρου για τον σαββατιάτικο αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Volley League, προχώρησε η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός μέσω ραδιοφωνικών δηλώσεων του προέδρου Γιάννη Τζίμα.

 

Ο τελευταίος αποκάλυψε στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM ότι ουδέποτε ο Άρης συμμετείχε στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που πραγματοποιείται μέρες πριν από κάθε αγώνα, οπότε και θα έπρεπε να διατυπώσει το όποιο αίτημα. Κάτι τέτοιο έγινε εκπρόθεσμα με επιστολή προς την διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, με την οποία ζητούνταν 50 εισιτήρια για εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο το αίτημα αυτό απορρίφθηκε όχι μόνο επειδή ήταν εκπρόθεσμο, αλλά επειδή φέτος η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός αποφάσισε να ΜΗΝ παραχωρηθούν εισιτήρια σε κανέναν αγώνα σε φιλοξενούμενους οπαδούς. ως  “O  Άρης έστειλε γραπτό αίτημα κατόπιν συσκέψεως, φυσικά υπάρχει η νομοθεσία περί απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών και η απάντηση ήταν αρνητική, όχι μονο για τον Αρη , αλλά και για όλες τις αλλες ομάδες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζίμας εκθέτοντας την διοίκηση του ΤΑΑ Αρης (αν υπάρχει), που απέκρυψε το εκπρόθεσμο του αιτήματος και με ανακοίνωσή της καταφέρθηκε κατά της Αστυνομίας που προφανώς, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου του Εθνικού, δεν είχε καμιά εμπλοκή αυτή τη φορά στην υπόθεση.

Η είδηση όμως δεν ήταν αυτή αλλά κρύβεται στην φράση ότι αυτό δεν θα συμβεί μόνο με τους οπαδούς του Άρη. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού στα ερτζιανά, με απόφαση της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός για τη φετινή σεζόν “επί του παρόντος, είναι απόφαση της διοίκησης να μην δοθεί κανένα εισιτήριο σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα”. Ο Γιάννης Τζίμας αιτιολόγησε την απόφαση ως εξής: “Θέλουμε  να εξασφαλίσουμε όσο περισσότερες θέσεις και να ικανοποιήσουμε τον δικό μας κόσμο, που θέλει να συμπαρασταθεί στην ομάδα και μάλιστα αυτό, εκτός της διοίκησης, είναι επιθυμία και των προπονητών και των αθλητών του Εθνικού. Βλέπετε, όταν μπαίνουν στην πλευρά της κερκίδας των φιλοξενούμενων 100 οπαδοί των άλλων ομάδων, θα πρέπει να μπούνε και άλλοι τόσοι αστυνομικοί και τελικά το μικρής χωρητικότητάς μας γήπεδο μένει το μισό άδειο για λόγους ασφαλείας, κάτι που σημαίνει και οικονομική ζημιά για το σύλλογο”.