Δηλώσεις παικτών της Ορεστιάδας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Ο ΑΟ Ορεστιάδας ηττήθηκε καθαρά σε λιγότερο από μιάμισι ώρα αγώνα με 3-0 σετ από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο ο πασαδόρος της εβρίτικης  ομάδας ο Μανώλης Δημητριάδης μεταξύ άλλων δήλωσε πως η Ορεστιάδα μπορούσε να πάρει ένα σετ στο παιχνίδι, υποστηρίζοντας όιτι αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά δυνατοί στο side-out μας, στον πόντο από υποδοχή. Ίσως να ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει ως τώρα, αλλά δεν καταφέραμε σε καμία περίπτωση να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό σε μπλοκ και άμυνα. Σίγουρα η Ορεστιάδα μπορούσε να πάρει σετ σήμερα. Κάποια σέρβις στο πρώτο σετ ήταν καθαρά μέσα, θα μπορούσε να ήταν δικό μας το σετ και να βλέπαμε άλλο παιχνίδι.Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Φοίνικα Σύρου στην έδρα μας. Θέλουμε και έχουμε κάνει μία δυνατή έδρα. Θέλουμε να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια στην Ορεστιάδα, και ό,τι μαζέψουμε στα εκτός έδρας τα οποία είναι δύσκολα», είπε ο Δημητριάδης.

Κορυφαίος για τον ΑΟΟ ήταν ο βραζιλιάνος Λούνα, που δήλωσε: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Παναθηναϊκός έβαλε πολλή πίεση, έπαιξε καλύτερα και για αυτό κέρδισε. Έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Προσωπικά θέλω να βελτιώνομαι. Μου αρέσει πολύ η μικρή πόλη της Ορεστιάδας, ο κόσμος, στο στάδιο. Καμία ομάδα δεν θα έρθει για να μας χαρίσει τη νίκη, όμως εμείς θα πρέπει να παλεύουμε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε ομάδα».

Απογοητευμένος για την ήττα αλλά αισιόδοξος για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, παρουσιάστηκε ο λίμπερο της Ορεστιάδα, Δημήτρης Κωνσταντινίδης. «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και μας πήρε το πρώτο σετ. Αν είχαμε πάρει αυτό το σετ η τροπή του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική. Ήμασταν καλοί στην υποδοχή και τελειώσαμε αρκετές φάσεις εύκολα, αλλά ήμασταν κακοί σε μπλοκ και άμυνα. Χάσαμε αρκετά σέρβις σε κρίσιμα σημεία. Αργότερα στο τρίτο σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας ενώ τα πηγαίναμε καλά, και μπορούσαμε να είχαμε διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Θέλουμε δουλειά για να χτυπάμε όχι μόνο τα εντός, αλλά και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τον Φοίνικα Σύρου στην έδρα μας και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι».

Από την πλευρά του ο Ριζόπουλος, που για ακόμα ένα παιχνίδι αγωνίστηκε με την γνωστή προστατευτική μάσκα, είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να πιέσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, απλώς εμείς κάναμε αρκετά λάθη στο σέρβις, και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαμε πάρει το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στο λάθη, κι εμείς κάναμε αρκετά, ειδικά στο πρώτο σετ, όπου χάσαμε κάπου στα 9 σέρβις. Ο Παναθηναϊκός έκανε το παιχνίδι του, κι εμείς αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μπορούσαμε να πάρουμε όχι μόνο ένα σετ, αλλά και το παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Φοίνικα Σύρου στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύω θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα». 

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δεληκώστας σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, μόνο στο πρώτο σετ μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν κακοί στο σέρβις κι όταν ο Παναθηναϊκός έχει υποδοχή, ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Το δεύτερο και το τρίτο σετ ήταν κατ’ εμέ πολύ άσχημα για την Ορεστιάδα. Επόμενο παιχνίδι είναι με τον Φοίνικα στην έδρα μας κι ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».