ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η προετοιμασία του Αλέξανδρου Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Χωρίς προβλήματα έχει αρχίσει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Αλέξανδρου Αλεξανδρούπολης, που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε ανδρικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Α2 κατηγορία.

Ο λόγος της σύστασης της ανδρικής ομάδας είναι όπως μας είπαν οι άνθρωποι του συλλόγου για να υπάρξει μία συνέχεια στα παιδιά που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων, αλλά και για να πάρουν τα παιδιά αυτά παιχνίδια και εμπειρίες. Η ομάδα αποτελείται από 4 άνδρες ηλικίας 25-30 ετών, 4 έφηβους, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα πλαισιώνεται από παίκτες που θα προέρχονται από την παιδική ομάδα.

Η ομάδα του Αλέξανδρου δεν έχει παίξει ακόμα κάποιο φιλικό, καθώς οι παίκτες που προέρχονται από την παιδική ομάδα έχουν ήδη παίξει κάποια παιχνίδια και το Σαββατοκύριακό που διεξάγεται το πρωτάθλημα παίδων είναι δύσκολο να προγραμματιστεί και κάποιο φιλικό παιχνίδι. Έτσι όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Α2 με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, που θα αποτελέσει και το πρώτο στην ιστορία του ανδρικού τμήματος της ομάδας.