Όσα έγιναν στο φιλικό της ΑΕ Κομοτηνής με την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Στο τρίτο φιλικό της σεζόν για το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, η ομάδα του Βασίλη Στοάκη επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 75-41 της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

 

 

Οι παίχτες του Βασίλη Στοάκη, παρουσιάστηκαν σοβαροί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, σταδιακά κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά ενώ ήταν πολύ βελτιωμένοι στο κομμάτι της άμυνας. “Ευχαριστούμε τον κόσμο που πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και ευχόμαστε στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις της”, επισημαίνει ανακοίνωση της ΑΕΚ.!

Από την αναμέτρηση έλειπαν για διάφορους λόγους (όλοι δικαιολογημένα) οι Σιμάκης, Μουράτ, Παπαγεωργίου, Κοτζαρίδης ενώ αγωνίστηκε τραυματίας ο Στάθης Καπαρελιώτης.

Διαιτητές: Ντούρας – Σιμιτζής

Δεκάλεπτα: 17-10, 36-15, 56-25, 75-41.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Στοάκης): Χονδρόπουλος 9(1), Σκοπιανός 2, Κουτσοβασίλης 10(2), Χατζηπαυλίδης 12(1), Τερζίδης 9, Βάκρινος 11(1), Μπακιρτζής 2, Παπακωνσταντίνου 2, Λέφης 11(3), Καπαρελιώτης 5(1), Γκιρίτσης 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ξανθίδης): Γιαβρίδης 7, Μπάτικας, Καλίφης 6, Παπαδημητρίου 8(1), Λανόπουλος 7(1), Θεοδώρου 4, Βαλασίδης 3, Σεμπετόπουλος, Θεμελάκης 2, Πεταλωτής.