Αμφίβολος ο Λαδάκης από τον Πανιώνιο, παρών όμως ο Τζάνης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Τελικά παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις, τις υπηρεσίες του Αντώνη Λαδάκη κατά τα φαινόμενα θα στερηθεί, στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Άκης Μάντζιος, αφού ο έμπειρος μέσος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τράβηγμα πού απέκτησε στον αγώνα με το Λεβαδειακό. Αντίθετα παρών στο αγώνα θα δώσει ο Χρήστος Τζάνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό που απέκτησε στον ίδιο αγώνα.

Οι παίκτες του Πανθρακικού προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο ΔΑΚ, με το Μάντζιο να δουλεύει αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δίνοντας έμφαση στο πως η ομάδα θα κυκλοφορήσει καλυτερα στο επιθετικό κομμάτι. Ο Χρήστος Τζάνης προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα, ενώ ενσωματώνεται σιγά σιγά με την ομάδα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Πρινς Οκάτσι, που όμως θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες, προκειμένου να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να παίξει σε επίσημο αγώνα. Στις προπονήσεις θα επανέλθει την επόμενη βδομάδα και ο Ρομέου που ξεπέρασε το μεταεγχειριτικό στάδιο και επιστρέφει από την Βραζιλία, αλλά θα χρειστεί χρόνο και αυτός να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του και να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Αντίθετα με τον Τζάνη, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς, προκειμένου να τον προφυλάξει (ορικά προλαβαίνει) με την πρώην ομάδα του τον Πανιώνιο, τον Λαδάκη. Ο αρχηγός του Πανθρακικού, δε συμμετείχε από την αρχή της εβδομάδας στο πρόγραμμα προπονήσεων του Πανθρακικού, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας του τραυματισμού του και οι ιατρικές εξετάσεις που έκανε έδειξαν τράβηγμα, το οποίο και δε θα του επιτρέψει, να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον δίνει «αγώνα» προκειμένου να προλάβει τον πρώτο αγώνα για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στην ΑΕΚ (24/9-16:30).