ΕΠΣ Ξάνθης: Τετραπλή ενίσχυση στον Εχίνο!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε τέσσερις προσθήκες έχει προχωρήσει έως τώρα η ομάδα του Εχίνου Σπορ, εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Κύπελλο.

Η ομάδα των Σερκάν Γιουρούκ και Εκρέμ Καμπούρ που και στην φετινή χρονιά θα βασιστούν σε παιδιά του χωριού αλλά και των γύρω χωριών από τον Εχίνο, προσθέτοντας και φέτος παίκτη από την γειτονική Βουλγαρία. Άλλωστε οι έως τώρα επιλογές των ανθρώπων του Εχίνου έχουν αποδειχτεί εξαιρετικές αποκτώντας πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που δίνουν λύσεις στο τεχνικό δίδυμο της ομάδας.

Η ομάδα του Εχίνου ήδη προχώρησε στην απόκτηση του Αλεξάντερ Σίφτεφ από την Βουλγαρία και το κοντινό Ζλάτογκραντ, ενώ απέκτησε και τους Σαμπρί Μποασή με θητεία σε Ορφέα Ξάνθης και Εθνικό Κιμμερίων,  Αλτάν Καντρί από την Αναγέννηση Π. Χρύσας, και του Κενάν Ρααμαδάν από τον Κεραυνό Π. Κατραμίου. Ενώ μεγάλη απώλεια μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του εξαιρετικού Βούλγαρου  πλάγιου μπακ- χαφ Καρασινκέροφ που την νέα χρονιά θα βρίσκεται στο Λονδίνο για λόγου εργασίας και θα αγωνιστεί σε ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας.

Παράλληλα η ομάδα του Εχίνου συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια και μετά την νίκη με 7-0 επί της Κοτύλης επικράτησε και επί του ΠΑΣ Φιλίων με 3-1 με τα τέρματα των Εγιούπ και Βλαντιμίρ Χριστόφ(2).