Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρίωνα Ξάνθης…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Αρκετές αλλαγές θα υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό του Αρίων Ξάνθης, που και φέτος θα δώσει μεγάλη βάση στους εξαιρετικούς έφηβους που έρχονται από πίσω, εμπλουτίζοντας την ομάδα και με αρκετούς έμπειρους σε αυτήν.

Ήδη ο Βαγγέλης Αρβανιτίδης σε συνεργασία με τους ιθύνοντες της ομάδας έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας που θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ , με φόντο μια πολύ καλύτερη παρουσία σε σχέση μετά δύο τελευταία χρόνια και την επιστροφή της ομάδας σε πρωταγωνιστικό ρόλο, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα και την εξαιρετική φουρνιά που έρχεται από πίσω.

Η ομάδα του Αρίων έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Άλκη Αποστόλου (Θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ της προσεχείς μέρες θα γίνουν γνωστοί ακόμη 6 παίκτες που βρίσκονται κοντά στον Αρίων, ενώ παράλληλα με της προσθήκες θα αποχωρήσουν και αρκετοί από το περσινό ροστερ.

Από εκεί και πέρα η βασική αναζήτηση του Βαγγέλη Αρβανιτίδη επικεντρώνεται σε δύο παίκτες σε δύο σημαντικές  θέσεις για την Ξανθιώτικη ομάδα. Οι θέσεις αυτές είναι ένας άσσος με καλό χειρισμό της μπάλας, και ένα τεσσαροπεντάρι που θα προσδώσει άλλη δυναμική κάτω από τα καλάθια της Ξανθιώτικης ομάδας.