Οι Θρακιώτες διαιτητές και βοηθοί που πέρασαν τα τεστ 3ης και 4ης κατηγορίας!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με 8 Θρακιώτες διαιτητές να περνάνε με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις του σεμιναρίου προεπιλογής διαιτητών 2014-2015, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Veriopolis Hotel στη Βέροια ολοκληρώθηκαν τα τέστ για την 4η κατηγορία. Ενώ ένας Θρακιώτης βοηθός πέρασε τα τεστ για τους βοηθούς διαιτητών τρίτης κατηγορίας.

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις γραπτές εξετάσεις του σεμιναρίου προεπιλογής διαιτητών 2014-2015 για την τρίτη και τέταρτη κατηγορία που διεξάγεται στο συνεδριακό χώρο του Veriopolis Hotel  στη Βέροια. Στην Τρίτη κατηγορία μετά τους τρείς διαιτητές που πέρασαν τα τεστ (Θυμηθείτε ΕΔΩ), ήρθε να προστεθεί ακόμη ένας, ο λόγος για τον βοηθό διαιτητή Ευθύμη Δημητριάδη της ΕΠΣ Θράκης.

Στην Τέταρτη κατηγορία των διαιτητών οι Θρακιώτες τα πήγαν εξαιρετικά και πέρασαν και οι οκτώ. Πιο συγκεκριμένα πέρασαν οι διαιτητές της ΕΠΣ Έβρου Σάββας Σιδηρόπουλος, Βασίλης Σιμίδης και Δημήτρης Τονίδης, ενώ από την ΕΠΣ Θράκης πέρασαν οι Γιάννης Δρακίδης, Χρήστος Δρούζας και ο Χρήστος Κακουλίδης. Τέλος από την ΕΠΣ Ξάνθης τα τεστ πέρασαν οι  Σοφοκλής Γιαλαμουΐδης και ο Γιώργος Μπαχαρίδης