Μεταγραφές για τον Πανθρακικό!!! Τριπλό χτύπημα από τους πράσινους…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Κοντά σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι ο Πανθρακικός. Ο επιθετικός Νικολά Ντιγκινί, ο μέσος Αλφρέντο Μεχία και ο γνώστός μας αμυντικός Σοφιάν Σερφά. Αντίθετα φαίνεται να μην επιστρέφει στην ομάδα ο Μπεν Σαμπάτ.

Ο Νικολά Ντιγκινί βρίσκεται στην Κομοτηνή, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να έχει τις τελικές συζητήσεις με τα διοίκηση. Ο 26χρονος περιφερειακός επιθετικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Ναντ και της Καρκεφού. Από το 2005 έως το 2013 έπαιζε στη Βαν, στην οποία υπήρξε συμπαίκτης του Μοχάμεντ Μπεν της Βέροιας, όπου πέτυχε 21 γκολ σε 150 εμφανίσεις, ενώ από το 2013 παίζει στην Πουαρέ, ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της Γαλλίας, έχοντας μια γεμάτη χρονιά με 22 συμμετοχές και 5 γκολ.

Στον δρόμο της επιστροφής για την Κομοτηνή βρίσκεται ο Σοφιάν Σερφά σύμφωνα με το κυπριακό Balla.com.cy, αφού η Ομόνοια φαίνεται να κοιτά άλλες επιλογές για τη θέση του στόπερ. Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-13 στους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια, κάνοντας εξαιρετική σεζόν, και παρά την προσπάθεια που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι να παραμείνει στην Κομοτηνή, δεν κατέστη εφικτό, καθώς ο Τόνι Σαβέβσκι τον ήθελε πίσω στον κυπριακό σύλλογο. Ωστόσο, φέτος οι συνθήκες είναι κατάλληλες, καθώς ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανθρακικού, αφου οι συζητήσεις του με το Λεβαδειακό δεν καρποφόρησαν.

Τέλος, και ο Αλφρέδο Μεχία από την Ονδούρα και όλα δείχνουν πως και αυτός θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό των «πρασίνων».

Από την άλλη ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν σίγουρη η παραμονή του Ισραηλινού αμυντικου μέσου Μπεν Σαμπάτ, τελικα μάλλον δε θα συνεχίσει στην ομάδα της Κομοτηνής, αφου δε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του,