Ψήφος στον σύλλογο Περπατώ για το βραβείο μη κυβερνητικής οργάνωσης Πέδις

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου  συμπεριέλαβε το Περπατώ σε  διαγωνισμό για βράβευση ΜΚΟ για την δράση τους το 2013. Ψήφος στο Περπατώ λοιπόν, καθώς η  ψηφοφορία  διαρκεί έως  τις 09/06 και ως τις 18:00.

Στο  σκεφτικό των υπευθύνων για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΕΔΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ αναφέρεται:
«Τις μέρες αυτές, εκατοντάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) στην Ελλάδα επιτελούν ιδιαίτερα πολύτιμο έργο προσφέροντας υπηρεσίες πολύπλευρης στήριξης σε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επιθυμεί να συμβάλει στην ανάδειξη και αναγνώριση αυτού του έργου της οργανωμένης κοινωνίας πολιτών. Γι’ αυτό το λόγο θεσμοθετεί τη χορήγηση ειδικού βραβείου σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την προσφορά της κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.

Οι περισσότερες Οργανώσεις είναι πράγματι αξιέπαινες και δικαιούνται την υποστήριξη και επιβράβευση τόσο της πολιτείας όσο και της κοινωνίας. Το γεγονός αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολο οποιοδήποτε εγχείρημα αξιολόγησης και επιλογής ενός μικρού αριθμού ΜΚΟ για βράβευση.

Με αυτή την έννοια, οι Οργανώσεις που προτείνονται ως επιλογές για βράβευση θεωρούνται κατά γενική εκτίμηση, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους, άξιοι εκπρόσωποι όλων εκείνων που με το έργο τους παρείχαν στήριξη και ανακούφιση στους συμπολίτες μας κατά την περσινή χρονιά. Στο όνομα αυτών των Οργανώσεων το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων επιχειρεί να αναδείξει τη σπουδαιότητα του συνολικού έργου που η οργανωμένη κοινωνία πολιτών επιτέλεσε στη χώρα μας το 2013.»
Περισσότερα για την ψήφιση εδώ:

http://pedis.uop.gr/awards/?p=48