Photos: 220 κλικ από το 22o Διεθνές Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η επίσημη τελετή έναρξης του 22ου Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ως γνωστόν, αυτό το τριήμερο στις εγκαταστάσεις του  χτυπά η καρδιά της αθλητικής επιστήμης της χώρας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι πρυτανικές αρχές αλλά και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, καθώς και ο Μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων. Βραβεύθηκαν η Πηγή Δεβετζή για την απόφασή της να συνεχίσει τις σπουδές της, ο καθηγητής επί 25ετίας στο ΤΕΦΑΑ που φέτος βγήκε στην σύνταξη Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Κωνσταντίνο Μουντάκης που παρίσταται από το πρώτο συνέδριο μέχρι σήμερα ανελλιπώς και η διοίκηση της Σχολής Ακαδημίας της Λιβύης.

Στην διάρκεια του τριημέρου του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν συνολικά 274 εργασίες από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης, ενώ θα λάβουν χώρα 10 σεμινάρια, 3 στρογγυλές τράπεζες και δύο παράλληλες εκδηλώσεις με εκλεκτούς καλεσμένους ομιλητές. Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, οι σύνεδροι που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα προέρχονται από κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας, καθώς επίσης από Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, ΗΠΑ, Φινλανδία, Ιράν, Λιβύη, Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμα και την Αυστραλία.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την τελετή έναρξης, που μετά τις ομιλίες των επισήμων και τις βραβεύσεις, ολοκληρώθηκε με γυμναστικές επιδείξεις…