Ανανεώσεις στον Πανθρακικό! Στο στόχαστρο Ιταλός, Βέλγος και Βραζιλιάνος…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Για ακόμα μία εβδομάδα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον Πανθρακικό και αμέσως μετά θα φύγουν οι πάντε για άδεια, ώστε να επιστρέψουν για την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου. Οι ιθύνοντες της ομάδας σχεδιάζουν προσεκτικά το ρόστερ της επόμενης σεζόν θέλοντας να αποφύγουν βεβιασμένες κινήσεις. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεννόηση με τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του, χωρίς να βιάζονται χρονικά, εξετάζει προσεκτικά τους πιθανούς μεταγραφικούς «στόχους» με βαρύτητα να προέρχεται από την αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου (Secounda Division και Secounda B), η οποία τους έχει δικαιώσει στην περσινή σεζόν.

Πληροφορίες του ThrakiSportS ανέφεραν ότι δίχτυα έχουν ριχτεί και στην ιταλική αγορά. Άλλες ανέφεραν συγκεκριμένα ότι ο Πανθρακικός κινείται για ιταλό σέντερ μπακ, βέλγο αμυντικό και έναν ακόμα βραζιλιάνο φορ, μόλις 19 χρονών, ο οποίος αν έρθει στην Κομοτηνή, θα κλείσει ως δανεικός από μεγάλη ομάδα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες για πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων, όπως του Νίκου Καθάριου. Ο 20 χρονος χαφ φαίνεται να απασχολεί αρκετά τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ) και στον Πανθρακικό προσπαθούν να κάνουν ότι με τον Αθανασιάδη, δηλαδή να τον δέσουν για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα και εφόσον αποφασίσουν να τον πουλήσουν, να μπορέσουν λα λάβουν ακόμα μεγαλύτερο ποσό (ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015).

Αυτή τη στιγμή πάντως επίσημη πρόταση δεν έχει υπάρξει για τον πρωην παίχτη του Αγροτικού Αστέρα, κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει κατά την περίοδο του καλοκαιριού.