2.500 ευχαριστώ για 2.500 likes! Και συνεχίζουμε…

Εδώ και λίγη ώρα η σελίδα του ThrakiSportS ξεπέρασε τα 2.500 likes στο facebook. Πρόκειται για επίτευγμα μοναδικό, αν αναλογιστεί κανείς το μικρό χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό αέρα, το γεγονός ότι ασχολούμαστε με συγκεκριμένο αντικείμενο (τα σπορ) και σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή (την Θράκη). 

 

Ήταν ένα εγχείρημα που είναι αλήθεια ότι όταν ξεκίνησε, από μια παρέα φίλων που ήθελε απλά να κάνει το χόμπι της, δεν ξέραμε πόσο πολύ θα μπορούσε σε τόσο σύντομο διάστημα να γιγαντωθεί. Και συνεχίζει να γιγαντώνεται δίνοντάς μας κουράγιο για την συνέχεια. 

Καθημερινά πλέον η ύλη του ThrakiSportS φτάνει σε περισσότερους από 4.000 υπολογιστές. Αυτή η ιστοσελίδα αποτελεί την βασική πηγή πληροφόρησης για τα αθλητικά δρώμενα στην Θράκη, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, και στον υπόλοιπο κόσμο. Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι σε μηνιαία βάση διαβάζουν έστω και μία φορά κάποιο άρθρο στο ThrakiSportS πάνω από 80.000 άτομα. Και από αυτά, τα περισσότερα επιστρέφουν ξανά λίγες μέρες ή και ώρες μετά, για να πληροφορηθούν τις νεώτερες εξελίξεις. Το κοινό μας πλέον έχει αρχίσει να γίνεται φανατικό και απαιτητικό.

Απαιτητικοί όμως είμαστε και εμείς με τους εαυτούς μας. Και βάζουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Με σκοπό να ανταποδώσουμε προς όλους εσάς αυτήν την αγάπη. Κάπως έτσι λοιπόν, το ThrakiSportS για να γιορτάσει αυτά τα 2.500 χιλιάδες likes, ετοιμάζει μια σειρά από εκπλήξεις – δώρα στους αναγνώστες του, σε όλους εσάς που με αυτό το like που μας κάνατε, μας δώσατε αυτή την ισχύ. Ετοιμάζουμε σπουδαία πράγματα. Και βραχυπρόθεσμα, κάτι που θα καταλάβετε πολύ σύντομα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Πράγματα που θα αλλάξουν εντελώς και τις δικές σας και τις δικές μας αθλητικές συνήθειες. Λεπτομέρειες προσεχώς!

Από εμάς, 2.500 ευχαριστώ για αυτά τα 2.500 likes! Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας για αδέσμευτη και ανεξάρτητη προβολή όλων των θεμάτων που αφορούν τους αθλητές και τις ομάδες της Θράκης. Είμαστε πάντα δεκτοί σε προτάσεις, παρατηρήσεις, συνεργασίες. Και όπως συνηθίζουμε να λέμε από την πρώτη ημέρα που βγήκαμε στον αέρα του διαδικτύου, “τα καλύτερα έπονται…”.