Μήνυμα Μαρσελίνιο μέσω ThrakiSportS σε παίκτες και κόσμο της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Το δικό του μήνυμα μέσω του ThrakiSportS έστειλε για την ομάδα της Ξάνθης ο άνθρωπος που οδήγησε το περασμένο καλοκαίρι τον Θρακιώτικο σύλλογο στην πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη Μαρσέλο  Λέιτε Περέιρα, η πιο γνωστός ως Μαρσελίνιο.

 

Δεν έκρυψε την στεναχώρια του για το ότι η αγαπημένη του Ξάνθη παλεύει για την παραμονή, αλλά και την πίστη του ότι στο τέλος θα τα καταφέρει ο Βραζιλιάνος πρώην μεσοεπιθετικός της Skoda. Ενα πρόσωπο – θρύλος, αφού είναι ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Ξάνθης για τέσσερα χρόνια έχοντας 103 συμμετοχές και 13 τέρματα, σκοράροντας μάλιστα και τα δύο τέρματα στην νίκη-πρόκριση μέσα στο Μπέλφαστ  επί της Λίνφιλντ.

Να θυμίσουμε πως ξεκίνησε την σεζόν με την Skoda αλλά δυο μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος είχε πουληθεί στην Μπανίγιας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος και σε συζητήσεις για την μελλοντική του ομάδα.

Ο Μαρσέλο που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη και στην ομάδα της Ξάνθης τόνισε πως η καρδιά του θα είναι στο πλευρό της Ξάνθης για αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ελπίζοντας παράλληλα να πάνε όλα καλά . Πιο συγκεκριμένα ο Μαρσελίνιο τόνισε στο ThrakiSportS:

«Πονάω πολύ που βλέπω την ομάδα μου σε αυτή την κατάσταση που είναι τώρα. Είμαι μαζί τους, με κάθε παίκτη της ομάδας και τους εύχομαι τα καλύτερα για την Κυριακή. Η καρδιά μου θα είναι μαζί τους».