Γκολάρα και βασικός ο “Τόρο” στο 3-2 της Ρόμα επί της Ουντινέζε

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την σφραγίδα του Θρακιώτη άσου των “τζιαλορόσι” είχε το μεγάλο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του καμπιονάτο ανάμεσα στη Ρόμα και την Ουντινέζε. Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε βασικός και στα 90′ λεπτά του αγώνα, ενώ πέτυχε και ένα καταπληκτικό τέρμα.

Με τον Βασίλη Τοροσίδη να είναι εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε με 3-2 στο μεγάλο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Θρακιώτης αμυντικός “κατάπιε” πολλά χιλιόμετρα στον αγώνα, βοηθώντας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Επιστέγασμα του πολύ καλού παιχνιδιού που έκανε ήταν το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε με συρτό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, κάνοντας στο 69ο λεπτό το 3-1.

Η Ρόμα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τέρμα του Τότι στο 22′, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Ντέστρο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Ρόμα. Η Ουντινέζε μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και γκολ του Πίντσι στο 51′ μείωσε σε 2-1 και έδωσε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Το τέρμα του Τοροσίδη όμως στο 69′ “κλείδωσε” την νίκη για τη ρόμα. το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν να μειώσει σε 3-2 με γκολ του Μπάστα στο 80′. Με την νίκη αυτή η Ρόμα μείωσε στους 14 βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, φτάνοντας στους 61 βαθμούς, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην τρίτη θέση με 58 βαθμούς βρίσκεται η Νάπολι, στο κυνήγι της Ρόμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μπενατιά, Λεάντρο Καστάν, Ντοντό (85′ Ρομανιόλι), Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Ταντέι, Ζερβινιό, Τότι (72′ Φλορέντσι), Ντέστρο (81′ Μπάστος)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκουφέ, Μπάστα, Ντανίλο, Ντομίτσι, Ερτό, Βίντμερ, Πίντσι (63′ Μουριέλ), Περέιρα, Αγκιέμανγκ-Μπάντου (84′ Ζιελίνσκι), Αλάν, Ντι Νατάλε

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/HzBUVgxwaCc?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]