Γιόρτασε με νίκη τα 18α γενέθλιά της στο… γήπεδο (του Σουφλίου…)

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Γενέθλια στο γήπεδο σε συνδυασμό με την μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία, γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου η Ελισάβετ Παρλόγλου!!! Μετά το τέλος του νικητήριου αγώνα, η ακραία του Ερμή Δράμας έσβησε τα 18 κεράκια της τούρτας – έκπληξη που είχε φροντίσει να έχει στο κλειστό του Σουφλίου η ομάδα της Δράμας.

Αμέσως μετά την… ενηλικίωσή της, η Ελισάβετ Παρλόγλου μας παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη.

Θ.S: Πώς αισθάνεσαι που γιόρτασες τα γενέθλιά σου μέσα στο γήπεδο;

Ε.Π: Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή γιατί ήταν η πρώτη φορά που γιόρτασα τα γενέθλια μου στο γήπεδο μαζί με τις συμπαίκτριες μου. Ομολογώ πως δεν το περίμενα και αιφνιδιάστηκα…

Θ.S: Πιστεύεις ότι θα καταφέρεται να πάρετε τον τίτλο του πρωταθλητή, για τον οποίο δείχνετε να μάχεστε ουσιαστικά δύο ομάδες, εσείς και η ΑΕ Κομοτηνής;

Ε.Π: Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε διότι η ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αξίζει πολλά περισσότερα από ένα τοπικό πρωτάθλημα και μέσω της καθημερινής δουλειάς που κάνουμε μέσα στο γήπεδο πιστεύω ότι θα γίνει κι αυτό.

Θ.S: Ποια είναι τα μελλοντικά όνειρα σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο για την ομάδα του Ερμή;

Ε.Π: Ευελπιστώ ο στόχος της ανόδου για την ομάδα μου να γίνει εφικτός. Θέλω να μπορέσω να είμαι παρούσα στην ομάδα ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας στην Α2 κατηγορία και πάλι.