Γ’ Εθνική: Όλα όσα έγιναν στο Έβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με μαγική εικόνα σε σχέση με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ο Εβρος Σουφλίου γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Κιλκισιακό  για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Εβρος είχε από την αρχή τα ηνία στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Κιλκισιακού. Ευκαιρίες χανόντουσαν από τους γηπεδούχους, μάλιστα στο 15ο λεπτό είχε και δοκάρι με τον Αραμπατζή το Σουφλί, αλλά το σκορ δεν έλεγε να ανοίξει.

Η εκπρόσωπος της Θράκης είχε την κατοχή (περίπου 70%-30%) αλλά κόντρα στην εικόνα του αγώνα, ο Κιλκισιακός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ενα αμυντικό λάθος δημιούργησε αναμπουμπούλα στην περιοχή και ο Καρανδρέας πέτυχε το γκολστο 51’, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στο Κιλκίς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ιστορική ομάδα του Κιλκισιακού στο πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Χαριτόπουλος αναγκάστηκε με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στο πρώτο ημίχρονο να αντικαταστήσει τον Δανίδη που τραυματίστηκε με τον Καμπιώτη. 

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Μπάμνιος, Μεμούρης, Λίτσιος, Τσοπάνης, Τρίχας, Μεμέτ, Ευφραιμίδης, Δανίδης (11 λ.τ. Καμπιώτης), Λαζαρίδης (70΄ Βιόπουλος), Αραμπατζής.  
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης, Μπόλοσης (53΄ Λογγινίδης), Καρανδρέας (71΄ Μωυσίδης), Μπελίτσας (85΄ Αμανατίδης).

 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ